1 ing, 5 outfit

1 ing, 5 outfit

Nemrég új blogposzt sorozatot indítottunk, amelyben mindig egy adott Printa ruhadarabot stylingolunk ötféle stílusban. A célunk, hogy megmutassuk, egy-egy darab milyen sokféleképpen kihasználható, ezzel is a tudatosabb gardrób kialakítására ösztönözve titeket.

A sorozat első szereplője a népszerű slouchy nadrág volt, most pedig az új Formes kollekció egy darabját, a zero waste fehér inget választottuk. Ez egy klasszikus alapdarab, amelyet a hosszított hátoldal tesz különlegessé. Oversized fazon, amely elkészítése során nem keletkezett textilhulladék, az anyaga pedig 100% GOTS minősítésű biopamut.

Majoros Zita - a Printa tervezője - ezúttal is öt szetten keresztül mutatja be nektek ezt a sokoldalú darabot.

 

IRODAI

A fehér ingről általában mindenki egyből a formális öltözékekre asszociál, így az első szettünk egy klasszikus irodai look. Viseld sötét színű nadrággal, egy elegáns cipővel és már kész is az iroda kompatibilis outfited! Ha hiányérzeted lenne, akkor válassz hozzá valamilyen visszafogott ékszert vagy övet!

 

VINTAGE

Ez a vintage look egy igazi őszi klasszikus, mind színeiben, mind stílusában. A rozsdabarna nadrág szépen reflektál az évszak színeire, a natúr kötél öv pedig még lezserebbé teszi az összképet. Szövetkabáttal és bakanccsal kombinálva egy nagyszerű szezonális outfit, amely remek lehet a hangulatos őszi sétákhoz és a hétköznapokon bármikor.

 

ZITA KEDVENCE

Ezt a natúr szettet Zita stílusa ihlette. Egy hétköznapi, kényelmes outfit, amelyet a bézs szín ural, az ing fehér színe pedig finoman megtöri. Zita a pamutvászon slouchy nadrággal, a zero waste ballonkabáttal és egy bakanccsal kombinálta, így egy tökéletes őszi szettet kapva. Az ing gallérját érdemes megmutatni a kabát alól, lezseren stílusos megjelenést kölcsönöz.

 

SPORTOS

A zero waste fehér ing a sportos szettjeidhez is ideális, hiszen már önmagában is egy kifejezetten kényelmes viselet az oversized fazonnak és a finom biopamutnak köszönhetően. Viseld a kedvenc farmereddel, egy komfortos sneaker-rel és már készen is állsz a rohanós hétköznapokra! Egy kendővel bármely outfit-ed könnyedén feldobhatod, és még praktikus is a hűvös őszi időjárásban.

 

PÉNTEK ESTI

A zero waste fehér ing egy bulis estére is tökéletes. Ingről van szó, ami már alapból egy elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének, egy vagány bőrdzsekivel pedig szépen ellensúlyozható a darab komolysága. A hosszított hátoldal lehetővé teszi, hogy jeggings szerű nadrággal is hordható legyen, amit Zita ezúttal egy magassarkú bokacsizmával párosított.

 

Reméljük hasznosnak találtad blogposztunkat és inspirálódtál ötleteinkből!