1 nadrág, 5 outfit - fluent mintás slouchy nadrág

1 nadrág, 5 outfit - fluent mintás slouchy nadrág

Folytatjuk a cikksorozatunkat, amelyben egy Printa ruhadarabot mutatunk meg ötféleképpen. Ezúttal a fluent mintás női slouchy nadrág a soros, ami a SS22 Sentience kollekció egyik kulcsdarabja. Az ikonikus slouchy fazont már jól ismeritek, az egyik legnépszerűbb Printa darab, ezért kétség sem férhetett hozzá, hogy a Sentience fluent mintája a slouchy nadrágon is életre kel. A minta a lezser nadrágot egy statement darabbá teszi, a neutrális színének köszönhetően mégis sokféleképpen viselhető, akár más Sentience mintával párosítva is. Lássuk, Zita hogyan viseli ezt a hangsúlyos darabot!

 

 

SPORTOS

Ha valami igazán ütősre vágysz, de a kényelemről se mondanál le, akkor a fluent mintás pulóver, a nadrág komplementer párja lesz a te kedvenced. Kapd fel hozzá a legkomfortosabb cipőd és egy óriási shoppert, amiben mindened elfér, és már indulhat is a sűrű napirended - tetőtől-talpig mintában!

 

Fluent mintás slouchy női nadrág

Fluent mintás női pulóver

Óriás juta shopper fekete hevederrel

 

 

 

HOLIDAY 

A fluent mintás slouchy nadrág natúr vászonból készül, ami nyári viseletre is alkalmassá teszi. A szett összeállításánál Zita fejben már egy vízparti sétára készült, ezért egy könnyed rózsaszín kimonóval, egy játékos kalappal és egy aprócska táskával párosította, mindehhez pedig egy pár papucsot húzott.

Fluent mintás slouchy női nadrág

Rózsaszín kimonó

Mustárszínű tencel trikó

 

 

MINDENNAPI 

A fluent mintás slouchy nadrág természetesen a hétköznapokon sem hagy cserben: bármilyen egyszerű pólóval és sneakerrel felveheted, a szetted mégsem lesz unalmas. Zita adott még egy kis pluszt is az outfithez a mustárszínű blézerrel, amihez a natúr nemez shoppert választotta.

Fluent mintás slouchy női nadrág

Manager of myself rózsaszín póló

BARE nemez shopper

 

 

 

MŰVÉSZI

A különböző minták együttes viselését a legtöbben zsigerből elutasítjuk, mert könnyű mellélőni velük, de ha ízlésesen párosítjuk őket, akkor igazán friss, izgalmas szettet kaphatunk. Zita gond nélkül állta a próbát: a journey mintás bézs poplin felsővel kombinálta a nadrágot. A két Sentience minta kéz a kézben járnak, így bátran párosítsd őket - sosem volt könnyebb különböző mintákat mixelni!

Fluent mintás slouchy női nadrág

Journey mintás bézs poplin felső

Henger juta táska

 

8 UTÁN

A fluent mintás slouchy nadrágot esti programokhoz is bevetheted: statement darab lévén könnyű dolgod lesz vele. A nadrág laza sziluettjét kompenzáld egy szűk felsővel, amire jöhet egy extra réteg elegancia, mondjuk egy cropped blézer. Válassz hozzá kifinomult cipőt, dobd fel pár finom kiegészítővel, és már indulhat is az este!

A zakó csak a Rumbach Sebestyén utcai üzletben érhető el.

Fluent mintás slouchy női nadrág

 

  

Válogass a slouchy nadrágok közül ide kattintva!