Coordinated szettek Printa módra

Coordinated szettek Printa módra

Rajongtál már valaha annyira egy szín vagy minta iránt, hogy azt kívántad, bárcsak tetőtől-talpig abba burkolózhatnál? Eljött a te időd! Coordinated szettnek nevezzük, amikor egy több ruhadarabból álló outfiten egy adott árnyalat vagy minta többször is visszaköszön, kellemesen végig van vezetve a szetten. Ezt megteheted úgy, hogy teljesen azonos alsó és felső részt viselsz - a hatás garantáltan ütős lesz - vagy akár úgy is, hogy csak egyes elemekben reflektálnak egymásra a viselt ruhadarabjaid.

 

A Printa kollekció darabjai tökéletesen harmonizálnak egymással, már csak az anyagok és színek tekintetében is: előszeretettel használunk festetlen, kezeletlen mono textíliákat - bővebben itt olvashatsz erről - amik árnyalatukban és textúrájukban is passzolnak egymáshoz. A Printa színpalettára pedig a neutrális és földszínek jellemzők, így ezek mellett gyerekjáték egy coordinated look összeállítása.

 

Ha mégis bizonytalan lennél, akkor a SS22 Sentience kollekció számos lehetőséget kínál: több olyan darabot is találsz, aminek alsó - szoknya vagy nadrág - és felső - blúz, pulcsi, top vagy kimonó - része egymás hibátlan komplementerei. Ezen felül pedig most mutatunk öt coordinated szettet élesben, Printa darabokkal.

 

 

IT'S A JOURNEY!

Journey mintás fekete női pulóver

Journey mintás fekete átlapolós miniszoknya

  

 

ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK!

Rózsaszín kimonó

Rózsaszín női nadrág

 

  

FLUENT IN COORDINATED LOOKS

Fluent mintás natúr vászon slouchy nadrág

Fluent mintás női pulóver

Óriás juta shopper fekete hevederrel

 

 

URBAN CHIC

Natúr pamutvászon slouchy női nadrág

ZW aszimmetrikus fehér-bézs ing

 

 

COLOUR BLOCKING

7ker baseball sapka

Colour block gumis ujjú "V" nyakú pulóver

Colour block cargo nadrág

  

Még több coordinated look inspirációra vágysz? Kövesd az Instagram oldalunkat, hogy elsőként találkozz a streetstyle ötleteinkkel!