Hogyan viselj merész színeket? - 3 színes Printa look

Hogyan viselj merész színeket? - 3 színes Printa look

A fekete szín iránti szerelmünk már megmutatkozott a Black Summer kollekcióban, a neutrális árnyalatok pedig már a kezdetek óta a Printával vannak. Ez persze nem zárja ki a többi színt se a buliból, a kollekciókban mindig feltűnnek üde színfoltok. Ezen a nyáron a tervezőt, Majoros Zitát a zöld, a türkiz és a rózsaszín ihlette meg, a mai blogposztban pedig megmutatjuk, hogy hogyan viselnénk ezeket a darabokat együtt.

 

 

A zöld és a rózsaszín egy igazi merész páros, együtt kreatív és friss hatást keltenek. A nadrág minőségi jacquard anyagból készült, ami kifinomultabb vizekre tereli a játékos összképet. A len természetes színe bármivel jól mutat, ezért ezt a szettet a BARE vászontáskával képzeltük el, ha pedig hiányolnád az extra kiegészítőket, akkor a natúr kötél övet és a folium mintával azonos fűzöld fülbevalót ajánljuk.

Rózsaszín női nadrág

BARE Len vászontáska

Natúr kötél öv

Zöld folium mintás felső

Ryn zöld fülbevaló

 

 

 

A folium ruha szabása a 60-as évek ikonikus miniruháit idézi, a sajátos minta pedig lehetetlenné teszi, hogy beleolvadj a tömegbe. A zöld amőba fülbevaló szerényen megtöri az egészet, ha pedig a sziluetteden alakítanál, akkor szerezz be egy természetes makramé övet, amit derékon és csípőn is hordhatsz.

Folium miniruha

Bőr kártyatartó

Henger juta táska

Széles makramé kender öv

Zöld amőba fa fülbevaló

 

 

 

A coordinated szettek körüli hype továbbra is töretlen! Egy korábbi blogposztban már mi is megmutattuk a Printás variációkat. A türkiz journey mintás pólóruha és rövidnadrág egy újabb bátor duó: az élénk színre a jellegzetes journey minta került rá vízbázisú szitanyomással, ami még karakteresebbé teszi ezt az outfitet. Mindehhez egy neutrális, kordbársony shoppert és egy finom rózsaszín fülbevalót választottunk.

Bőr kártyatartó

Journey mintás türkiz rövidnadrág

Journey mintás kék pólóruha

Kordbársony shopper

Rózsaszín amőba fa fülbevaló

 

 

Még több színt vinnél a ruhatáradba? Nézz körül a leárazott darabok között!