Könnyed toppok a nyár utolsó napjaira - 3 Printa outfit

Könnyed toppok a nyár utolsó napjaira - 3 Printa outfit

Ugyan az ősz már a küszöbön áll, még maradt pár hetünk a nyári időből. A Printa lenge, 100% pamut felsőkkel búcsúzik a szezontól, amik az átmeneti idővel is kompatibilisek, így akár még hónapokon keresztül hordhatod őket a következő nyárig. Szokásunkhoz híven outfit összeállításokon keresztül mutatjuk meg neked, hogyan érdemes stylingolni az egyes darabokat: 3 Printa look, amik - egy dzsekivel kiegészítve - az ősz elején is optimálisak. Lássuk!

 

 

A világoskék megkötős top a best-seller poplin felsőink utódja, csupán annyi különbséggel, hogy a megkötős rész a derékról lejjebb került. Egy finom, könnyed darab, ami az egyszerűségétől válik kifinomulttá, így bármivel is párosítod, a szetted nem lesz unalmas. Ihletett merítettünk a felső világoskékkék színéből, és végigvittük az árnyalat változatait az outfit egészén.

 

Világoskék megkötős top

Sötétkék pamutvászon slouchy női nadrág

Fekete épületek vászontáska

Bőr kártyatartó

Firka mintás kendő

Balaton kék fülbevaló

 

 

A második szett középpontjában a rózsaszín fodros ujjú top áll, amely a szabásnak köszönhetően volumennel teszi felejthetetlenné a szettet. A felsőre tekinthetsz statement darabként, mivel a fukszia és a merész vonalvezetés kiemeli a tömegből. Éppen ezért, mi most finom földszínekkel stylingoltuk, ami elég teret hagy a topnak. Nem vagy oda a fuksziáért? Válaszd a felsőt világoskék változatban, amihez a bézs szintén szuperül passzol!

 

Rózsaszín fodros ujjú top

Egyenes szárú natúr vászon női nadrág

Széles makramé kender öv

UNIQUE újrahasznosított bőr-juta shopper

Leveles csatornafedél nyaklánc

Ryn zöld fülbevaló

 

 

 

A mentaszínű gumis ujjú ing a hosszított hátoldaltól, és az elöl duplán hajtott anyagtól kapja különleges fazonját. Zero waste szabászati technikával készül, így az előállítása nem termel textilhulladékot. A kedvenc slouchy nadrágotokkal kombináltuk, pasztell kiegészítőkkel, és megszületett egy nyár végi look, amely tökéletes a sétákhoz, könnyed programokhoz, de akár munkába is ideális. Ha a menta távol áll tőled, akkor keresd klasszikus fehér színben!

 

Menta gumis ujjú ing

Natúr pamutvászon slouchy női nadrág

Kordbársony shopper

Kender kötél öv

Sinai törtfehér fülbevaló

Bőr kártyatartó

 

 

Válogass még több Printa felső közül ide kattintva!