Levendulalila és terrakotta – Mivel kombináld?

Levendulalila és terrakotta – Mivel kombináld?

Az új Printa Formes kollekció két legizgalmasabb színe a terrakotta és a levendulalila. Semmiképp sem nevezhetőek hétköznapi színeknek, ezért sokan ódzkodnak tőlük. Éppen ezért úgy gondoltuk, adunk némi inspirációt, hogy legyen mivel hordanod ezt a két üde árnyalatot.

 

LEVENDULALILA

A levendulalila a mértékletesség és a harmónia színe, nyugtató hatású, miközben serkenti a kreativitást. A lentebb felsoroltakon kívül még a sárgás árnyalatokkal, a sötétzölddel és a púderszínekkel működik remekül ez a ragyogó szín, de bátran kísérletezgess mással is, nem igazán lőhetsz mellé! Meglepő, de ez a szín több mindennel párosítható, mint gondolnád: igazság szerint, szinte bármivel összeillik, de lássuk, mivel működik mégis a legjobban!

 

Neutrálisok

A neutrális színek, mint a bézs, a barna és a szürke árnyalatai mindenhez illenek, így a levendulalilával is remekül mutatnak. Semleges árnyalatok, ezért gyönyörűen hagyják érvényesülni és kiemelik a levendulaszín finomságát. Ennek okán a Formes kollekció telis-tele van festetlen, nyers pamutvászonnal, amelynek természetes árnyalata valahol a bézs és a fehér között helyezkedik el.

Zero waste biopamut póló
Zero waste levendulalila pamutvászon ballonkabát
Natúr biopamut nadrág

 

Navy

„A fekete mindenhez illik” – te is biztosan életedben már legalább egyszer hallottad ezt a mondatot, ám egyes kombinációknál a fekete helyett célszerű inkább sötétkéket választani, sokkal finomabb összképet nyújt. A kék egyéb árnyalataival is kísérletezgess bátran, ha a levendulalilára esne a választásod!

Zero waste kék french terry póló
Kék pamutvászon overshirt kabátka
Levendulalila pamutvászon slouchy nadrág
Kender kötél öv

 

Fehér

A fehér is a neutrálisok közé tartozik, de szerettük volna kiemelni, mert a levendulalilával különösen jól működik: együtt igazán letisztult, kellemes összképet nyújtanak.

Lila pamutvászon overshirt kabátka
Fekete pamutvászon slouchy nadrág
Zero waste fehér ing
Csomózós fekete bőröv
Edan fülbevaló

 

TERRAKOTTA

A barna és a narancs találkozásából született, a nyugalom és az életerő színe. A levendulalilával ellentétben a terrakotta már kényesebb szín, nem kombinálható akármivel. A blogposztban felsoroltakon kívül még fehérrel, feketével, olíva-és katonazölddel, a szürke árnyalataival és a jól bevált neutrálisokkal is csodásan mutat.

 

Navy

A sötétkék - akár csak a levendulalilával - bármivel gyönyörűen harmonizál, az üde színeket - mint például a terrakottát -, pedig különösen kiemeli. A kék egyéb árnyalataival is párosíthatod, ha nem riadsz vissza a sajátos, izgalmas kombinációktól.

 

Terraszínek

A terrakotta is a földszínek közé sorolandó, de annak a színskálának a két végletével csodásan mutat! A világos terraszínek, mint a bézs vagy a homokszín kiemeli a rozsdabarnát, míg az igazán sötét árnyalatok, mint a gesztenye-vagy csokoládébarna finomítanak rajta.

Natúr nagy zsebes pulóver
Vörösbarna pamutvászon slouchy nadrág
Formes zero waste natúr vászon ballonkabát 
Sinai fülbevaló

 

Levendulalila és terrakotta együtt?

A FORMES kollekció két kiemelkedő darabja a zero waste lila csőruha és a lila french terry póló. Különlegességük többek között, hogy a levendulalila alapon a FORMES amőba szerű printjei terrakotta színben pompáznak. Elsőre szokatlannak tűnhet ez a színkombináció, ám a Printa csőruha és póló megmutatta, hogy igazi felüdülést nyújt a szemeknek, a hatása pedig kifejezetten frissítő és egyedi.

Reméljük cikkünk kellő ihletet nyújtott számodra, hogy ezek után bátran viseld ezt a két ragyogó színt!