Melyik Printa póló illik hozzád?

Melyik Printa póló illik hozzád?

Nemrég megtudhattad, hogy milyen vászontáska illik hozzád, most pedig a Printa pólóké a főszerep. A klasszikus szabású pólóink biopamutból készülnek, a minták pedig kézzel, vízbázisú szitanyomással kerülnek rájuk a Printa műhelyben. A teljesen általunk szabott darabok pedig patchwork vagy zero waste szabászati technikával készülnek. Lássuk, melyik Printa póló passzol a személyiségedhez és életmódodhoz leginkább!

 

 

Keleti inspiráció

Imádod az ázsiai kultúra könnyed esztétikáját? Nem vagy egyedül: Majoros Zitát már számtalanszor megihlette a tradicionális japán festészet. A dinamikus, ecsetvonásos minták nem csak a ruhadarabokon, de a lakáskiegészítőkön is visszaköszönnek, ahogy a Breeze ecsetes női póló is ennek a rajongásnak a lenyomata.

 

 

 

Komfort mindenek felett

Nem mintha a többi pólónk nem lenne kényelmes, de kétség sem fér hozzá, hogy a zero waste pólóink a legpuhábbak mind közül. Ha az egyszerű, jól kihasználható, időtlen darabokat kedveled, akkor válaszd a zw pólót barna, kék vagy natúr színben!

 

 

 

Manager of Myself

Ha túl gyakran asszociál az életed a többkarú Káli istennőre, akkor a Manager of Myself unisex pólót neked készítettük. Fehér és rózsaszín változatban is megtalálod, és garantáltan az egész nap folyamán tartja benned a lelket - vagy legalábbis emlékeztet arra, hogy semmi nem állhat az utadba.

 

 

 

Girl Gang

A Printa Past - Girl Gang póló a női összetartást és kollektív erőt ünnepli. A grafika alapjául szolgáló képre a Fortepan képes archívumban találtunk rá, ahol a magyarországi XX. század pillanatai közül válogattuk ki a nekünk legszimpatikusabbakat, a legviccesebbeket vagy épp a legfurcsábbakat. Ezeket szerintünk hozzájuk illő szövegekkel díszítettük, így született meg az ikonikus Girl Gang póló is.

 

 

 

Köszi, nem

Eleged van belőle, hogy úton-útfélen feltartanak? Itt a megoldás: a Printa Past - Köszi nem póló gondoskodik róla, hogy senki ne untasson a kérdéseivel. Ez a póló - akár csak az előbbi - a Printa Past kollekció része, a fotó a Fortepan archívumából került elő, a névvel és dátummal ellátott forrást pedig a póló hátán jelöltük.

 

 

 

UNIQUE

Ha az "out of the box" gondolkodás és a kimeríthetetlen kreativitás vall rád, akkor a UNIQUE újrahasznosított világoskék blúzt ajánljuk. Ezt a pólót viselve biztos lehetsz benne, hogy soha nem fog szembe jönni veled az utcán. Újrahasznosított kék ingekből készítjük, így minden darab teljesen egyedi.

 

 

 

A blogposzt után se talált rád a hozzád illő darab? Böngész az összes Printa felső közül ide kattintva!