Milyen fülbevaló illik az arcformádhoz?

Milyen fülbevaló illik az arcformádhoz?

 A Printa kínálata új fülbevaló kollekcióval bővült, amely az őszi Formes ruhakollekció folytatása. A Formes jellegzetes amőba szerű formái átkerültek a tárgyvilágba; így születtek a Kahli fülbevalók. Majoros Zitát ezúttal a sivatagok világa inspirálta, amelyre a termékek nevei is reflektálnak.

Az Acacia fülbevalót például a szúrós akácia, egy Ausztráliában őshonos örökzöld cserje ihlette, míg a Sinai a Földközi-és Vörös-tenger által közrefogott, Ázsiát Afrikával összekötő jellegzetes alakú Sínai-félszigetre hajaz, a Ryn pedig a Kazahsztán nyugati részén fekvő Rin-sivatagra utal.

 

Milyen fülbevaló illik az arcformádhoz?

Az egyedi formatervezésű fülbevalóktól sokan ódzkodnak, pedig szépen kiemelhetik az arc előnyös íveit, és bármely szettet könnyedén megfűszereznek, ezért úgy gondoltuk, adunk némi útmutatást, hogy mely arcformához, mely típusú fülbevalók illenek leginkább. Lássuk, neked melyik lesz a legideálisabb modell!

 

SZÍV

A keskeny áll és a felfelé szélesedő arcforma gyönyörűen kiegyensúlyozható csepp formájú vagy szélesebb fülbevalóval. Az új Kahli kollekció Zuni darabja a lehető legtökéletetesebb a szív alakú arcformához, de az Arid fülbevaló is biztosan jól fog állni.

 

 

SZÖGLETES

A szögletes vonalak mellett remekül mutatnak a szélesen ívelt, ovális vagy kör formára hajazó darabok. A Sinai és a Firkás nagy amőba fa fülbevaló csodásan fog állni, de a Firka mintás kör fa fülbevalót is bátran válaszd, ha inkább az egyszerűséget részesíted előnyben.

 

 

GYÉMÁNT

Ha gyémánt alakú az arcformád, akkor a homlokod és az állad keskeny, az arccsontjaid pedig határozottabbak, szélesebbek. Nem javasolt az áll vonalánál hosszabb darabot választani, így a letisztult, apró fülbevalók lesznek a legjobb társaid. Az Firka mintás amőba fa fülbevaló három méretben is elérhető, amelyek mindegyike illik majd hozzád, legyen az az apró, a kicsi vagy a közepes. A Kahli kollekcióból az Acacia fülbevaló is ideális lehet, annak ellenére, hogy lógós, mivel nem ér az áll alá.

 

 

KÖR

A kerekded ívek kiegyensúlyozása céljából a legelőnyösebb, ha szögletes geometriai formákat, valamint minél hosszabb fülbevalókat választasz, mivel ezek szépen nyújtják az arc lágy vonalait. Válaszd az új Edan fülbevalót, vagy ha valami visszafogottabbra vágynál, akkor az Egyenes fa fülbevalót!

 

OVÁLIS

Ovális arcformához a legideálisabbak az apróbb, rövidebb fülbevalók, ám a szögletes, geometrikus alakzatok is szuperek! A hosszabb, áll alá érő lógós fülbevalók inkább kerülendők, hiszen ezek optikailag nyújtanak. Remek választás lehet számodra a Zuni vagy a Geometrikus mintás fa fülbevaló, amelyből apró, kis és nagy méret is elérhető.

 

 

Ezt a blogposztot egy útmutatónak szántuk, semmiképp se tántorodj el, ha az ízlésed más fülbevalóért kiált, mint amilyen optikailag előnyös az arcformádhoz. Ettől függetlenül még állhat jól, úgyis mindig az a legjobb választás, ami a leginkább önazonos, és amiben a legkomfortosabban érzed magad.