Milyen vászontáska illik hozzád?

Milyen vászontáska illik hozzád?

Vászontáskára mindenkinek szüksége van! Hogy miért? Mert ez a nagybetűs rohangálós táska, amibe egy sietős reggelen csak bedobálod a holmid, felkapod a válladra, és már indulhatsz is. Van még egy érv, ami a funkcionalitása mellett szól: egy vászontáska apróra összehajtva egy másik táskában is mindig elfér, így a spontán bevásárlásoknál bármikor előkapható. Nem csak a műanyag vagy papír szatyrok elhagyása miatt fenntartható, de maga a vászonanyag is környezetkímélő. Mi több, a beszállítónk a Continental Clothing, akik a minőség mellett nagy hangsúlyt helyeznek a fenntartható előállításra, a társadalmi felelősségvállalásra és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére. A táskákat díszítő grafikák pedig kézzel, vízbázisú szitanyomással kerülnek az anyagra a Printa műhelyében. Emellett úgy gondoljuk, a vászontáska egy igazi Printa kiegészítő, mivel ez a legkézenfekvőbb módja, hogy a kedvenc grafikánk mindig magunkkal vigyük. Bevalljuk őszintén, még számunkra se egyszerű a választás, ezért a mai cikkből megtudhatod, melyik darab illik hozzád az ízlésed és az életstílusod alapján.

 

 

A NOSZTALGIKUS

Minden évben tűkön ülve várod a rendhagyó balatoni kiruccanást? Vidd magaddal a nyári emlékeid egész évben! A Balaton tematikájú vászontáskáink kétféle grafikával is elkészítettük: válaszd a Balaton B betűs vagy a Balaton mintás natúr vászontáskát!

 

 

 

RENDSZER A KÁOSZBAN

Utálod a vászontáskákat, mert mindig az az érzésed támad, hogy egy fekete lyukat vettél táska helyett? Nos, jól ismerjük az esetet, ezért megterveztük a sokzsebes farudas vászontáskát. Ez egy különösen magas teherbírású, nagy méretű shopper, aminek a külsejére különböző méretű zsebek és rekeszek kerültek, hogy könnyen rendszerezhesd a dolgaid. Nem utolsó sorban pedig: mégis mennyire vagány egy ilyen táskával járni?

 

 

 

AZ URBÁNUS

A Printa tervezője, Majoros Zita számára a főváros mindig is jelentős inspirációforrást jelentett, különösen a sötét patinájú hetedik kerület. Ennek a rajongásnak három új Budapest ihletésű vászontáskát köszönhetünk. Ha te is imádod a nagyvárosi építészetet és a pezsgő mindennapokat, akkor válaszd a Budapest hidak, a Fekete csatornafedeles, a Fekete épületek vagy a Fekete VII. kerület vászontáskát.

 

 

 

GIRL GANG

Ha egy humoros, mindennapi kiegészítőre vágysz, a Printa Past - Girl Gang vászontáska lesz a kedvenced. A grafika alapjául szolgáló képre a Fortepan képesarchívumban találtunk rá, ahol Magyarország XX. századi pillanatai közül válogattuk ki a nekünk legszimpatikusabbakat, legviccesebbeket vagy épp a legfurcsábbakat, amiket hozzájuk illő feliratokkal párosítottunk. Ezeket megtalálod a pólókon, a képeslapokon és persze a vászontáskán is.

 

 

 

A GRAFIKUS

A Printa regular vászontáska a tipográfia szerelmeseinek készült, meglepetésnek is tökéletes, ha az ajándékozott valamilyen grafikus. Persze azt is abszolút megértjük, ha szimplán csak megtetszik a regular táska mintája. :)

 

 

 

IRÁNY A PIAC!

Ha inkább bevásárolni szeretsz a vászontáskáddal, a sok rekeszes shopper-t neked találtuk ki. Óriási mérete, a két belső zseb és az üvegtartó rekeszek megkönnyítik a piacra járást, és megvédik a bevásárlólistás szerzeményeid. A hálós shopper-t is magaddal viheted, amibe a zöldséget és a gyümölcsöt kérheted a kisebb nejlonzacskók használata helyett.

 

 

 

AZ ILLUSZTRATÍV

Ha csupán egy stílusos, nagy méretű és strapabíró vászontáskát keresel, akkor a virágos vagy a nagy arc mintás vászontáskát ajánljuk. A letisztult, de játékos grafikájuk bármely stílusú és színvilágú outfit-tel működik.

 

 

 

Tekintsd meg az összes Printa vászontáskát ide kattintva!