Nadrágos Printa outfitek a tavaszi időre

Nadrágos Printa outfitek a tavaszi időre

Végre beköszöntött az igazi tavasz, amikor az első melengető napsugarak és a madárcsiripelés mellett már elég csak egy vékony dzsekit magunkra kapnunk mielőtt kilépnénk az ajtón. Ennek örömére egy újabb outfites cikkel készültünk, amiknek ezúttal a nadrágok a főszereplői.

 

 

Hanyag elegancia

A Printa zero waste aszimmetrikus ing már önmagában is a hanyag elegancia megtestesítője, amit egy laza, fluent mintás slouchy nadrággal koronáztunk meg. A mintás, fa fülbevaló a nadrágra reflektál, a kötél öv pedig még könnyedebbé teszi az összképet. Sosem volt még ilyen kényelmes elegánsan öltözködni!

Fluent mintás natúr vászon slouchy női nadrág

ZW fekete aszimmetrikus ing

Fekete kötél öv

Regular vászontáska

Egyenes fa fülbevaló

 

 

Tavaszköszöntő

A SS22 Sentience kollekció két üde színfoltja a rózsaszín és a krémes pisztácia. Mi sem egyértelműbb, mint ragyogó színekkel köszönteni a tavaszt? Elég csak 1-2 ilyen darabot beszerezned, amiket neutrálisokkal párosítva biztosan nem lőhetsz mellé. Garantáltan feldobják a ruhatárad, ahogy a kedved is!

Natúr biopamut overshirt kabátka

Virágos shopper

Szürke tencel felső

Zöld slouchy nadrág

Sinai fülbevaló

Natúr kötél öv

 

 

A nyaralás előfutára

Már számolod a napokat a nyaralásig? Együtt érzünk veled, ezért összeállítottunk egy outfitet, amit a könnyed vízparti séták ihlettek. A nadrág Bouqle anyagból készült, ami különösen kifinomult hatást ad neki, és tökéletessé teszi a melegebb napokra. A navy Balaton póló és a vibráló kék színű Balaton táska pedig kellemes párost alkotnak.

Balaton juta shopper

Balaton mintás kék női póló

Fehér női nadrág

Firka mintás kör fa fülbevaló

Széles makramé kender öv

 

 

Get active!

A tavaszi fáradtság túlélésének a legjobb módja, ha egész egyszerűen elmegyünk mozogni, a jó időben ráadásul már a szabadtéri gyakorlásnak is helye van. Ezekre az alkalmakra született ez az outfit: egy lezser, egyenes szárú nadrág, egy kényelmes, fehér póló, egy laza megkötős öv és egy medálos nyaklánc, ami finoman feldobja az összképet, az új hevederes juta shopper pedig gördülékennyé teszi a matrac cipelést.

Egyenes szárú fekete vászon női nadrág

Manager of myself unisex fehér póló

Kender kötél öv

BP csatornafedeles nyaklánc

Fekete hevederes juta shopper

 

Tekintsd meg az összes Printa nadrágot ide kattintva!