Pisztácia és rózsaszín – mivel kombináld?

Pisztácia és rózsaszín – mivel kombináld?

A tavasz a frissesség, a megújulás és a végtelen lehetőségek évszaka – ilyenkor minden olyan könnyű, ösztönös, kedélyes és izgalmas – a divatban is. A megfáradt téli színek átadják helyüket az üde tavaszi árnyalatoknak, például a pisztáciának vagy a rózsaszínnek. A Sentience kollekciónk új tónusait kombinálva megalkothatod a harmonikus tavaszi kapszulagardróbot – mutatjuk, hogyan!

 

A pisztácia

Nem olyan vibráló, mint a lime és nem is olyan mély, mint az olíva. A pisztácia a zöld lágy, tompa árnyalata, mely a zsálya, a mézharmat, a meleg menta és a világos moha szín elegye. Kifinomult és modern alternatívája expresszív elődeinek – egyszerre sugall nyugalmat, időtlenséget, valamint elevenséget, mozgalmasságot. Lássuk, mikkel kombináld!

 

Pisztácia + bordó és barna

A pisztácia barnával vagy bordóval mixelve természetes hatást kölcsönöz a megjelenésednek. A visszafogott földszínek kiemelik a pisztácia frissességét, így teremtve tökéletes harmóniát.

Bordó gumis ujjú "V" nyakú pulóver

 

Pisztácia + fekete és fehér

Ha a letisztult, minimalista színek híve vagy és főleg fehér vagy fekete ruhadarabokat viselsz, idén tavasszal lépj ki egy kicsit a komfortzónádból! Adj hozzá egy kis pisztáciát a ruhatáradhoz, ami kellőképpen megfűszerezi a fekete-fehér jól bevált párosát!

Fluent mintás natúr vászon slouchy női nadrág

 

Pisztácia + bézs és natúr árnyalatok

A natúr és bézs árnyalatokat van, aki konzervatívnak tartja, valójában azonban amellett, hogy elegánsak és kifinomultak, stílusosan és rugalmasan elegyíthetők a színskála legtöbb tónusával. Így természetesen a gyengéd, meleg pisztáciával is.

Zöld folium mintás felső

Natúr biopamut ülepes gumis nadrág

 

A rózsaszín

A rózsaszín a tavasz egyik legkedveltebb színe, többek között a női megérzést, empátiát, a feltétel nélküli szeretetet, az egyensúlyt szimbolizálja. Árnyalatai különböző jelentéssel bírnak; az erősebb, élénkebb árnyalatok többek között a magabiztosságot jelképezik, a halványabbak kedvességet, nyugalmat árasztanak. Mutatjuk, mikkel érdemes vegyíteni!

 

Rózsaszín + fehér

A fehér a tisztaságot, a kifinomultságot, a lélek győzelmét jelenti az anyag felett, emellett a béke és a jóakarat kifejezője. Semleges szín, amihez szinte minden passzol. Ha rózsaszínnel kevered, akkor egy szofisztikált, nőies, mégis friss, energikus hatást érhetsz el.

Rózsaszín kimonó

 

Rózsaszín + natúr és bézs árnyalatok

A rózsaszín a natúr és bézs árnyalatokkal is kreatívan mixelhető. Ha kedveled a neutrális színvilágot, de szeretnéd kicsit „élőbbé”, attraktívabbá tenni a megjelenésedet, akkor adj hozzá egy kis rózsaszínt – hidd el, imádni fogod a végkifejletet.

Homok voile printelt kendő

 

Rózsaszín + pisztácia együtt?

E két szín társításával sem lőhetsz mellé, amennyiben közel állnak hozzád a bájos, letisztult, ugyanakkor látványos és kifejező lookok. Kimonó, nadrág, felső – akármilyen formában találkozik ez a két árnyalat, nagyon jól kiegészítik egymást.

Zöld slouchy nadrág

Rózsaszín hosszú ujjú női felső

 

Tekintsd meg a teljes Printa SS22 Sentience kollekciót ide kattintva!