Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak és gyerekeknek - Printa gift guide

Első körben olyan ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyeket inkább nőknek szántunk, ezúttal pedig a férfiakra és a gyerekekre gondoltunk. Az együtt töltött minőségi idő a legértékesebb ajándék, amit adhatunk és kaphatunk, de ettől függetlenül mindenki vágyik az ajándékozás örömére, ezért is készült el ez a második Printa gift guide.

 

 

  1. A tökéletes téli pulóver

Egy pihe-puha, meleg pulóverre mindenkinek szüksége van nemtől és életkortól függetlenül, ezért egy ilyen karácsonyi ajándékkal mindig biztosra mehetsz. A Printánál többféle férfi és gyermek pulóvert is találsz, különféle színekben, különböző saját tervezésű mintákkal. A pulóverek nagy része biopamutból, a kötöttek pedig újrahasznosított pamutfonálból készülnek.

 

  1. Környezetbarát poszterek

Hogy lehet egy poszter környezetbarát? Újrahasznosított papírt használunk, amelyre a magyar művészek grafikái kézzel, vízbázisú szitanyomással kerülnek rá a Printa műhelyében. A választék sokszínű, így bárki számára, bármely stílusú enteriőrbe megtalálhatod a tökéletes darabot. Még a legkisebbek számára is van egy szelekciónk, telis-tele kedves printekkel, amik bármely gyerekszobára üdítően hatnak.
Az év végi print promóciónk már hagyománynak számít: válassz két szitanyomatot, és a harmadikat ajándékba kapod tőlünk!

 

  1. Hasznos kiegészítő a mindennapokra

Ha olyan ajándékot választasz, ami megkönnyíti a mindennapokat, akkor szeretted biztosan nagyon hálás lesz érte. A Printa UNIQUE kollekcióban kétféle hátizsákot, egy oldaltáskát és egy övtáskát is találsz, amelyek újrahasznosított bőrből készültek, és többféle variánsban is elérhetőek. Ezen felül a népszerű Printa firka mintát bőr pénztárcán is megtalálod, amelybe kártyatartó is került, így egy igazán hasznos hétköznapi kiegészítő.

 

  1. Édes álmok

A Printa párnababák nappal kedves kis barátok, éjjel pedig őrzik a gyerekek álmait, miközben kispárnaként is funkcionálnak. Jegesmaci, Bálna, Mikulás, Karácsonyfa manó, Kutya és Róka is megtalálható a webshopon párnababa formájában, így könnyen megtalálhatod a legkisebb szerettedhez illő ajándékot. Mindegyik darab újrahasznosított textil tölteléket kapott, a külsejük pedig újrahasznosított pamut vagy len-pamut keverék.

 

  1. Magyar dizájn

Ajándékozz magyar dizájn terméket! Zsiga Renáta a legújabb limitált kerámia kollekcióját kizárólag a Printának tervezte és kivitelezte, egyszerűen nem győzzük csodálni a munkásságát. A kollekciót multifunkcionalitás és könnyed esztétika jellemzi, ezáltal nem csak vizuális élvezetet kapunk, hiszen az egyes darabok a mindennapi életre születtek. Egy ilyen ajándéknak nemtől függetlenül bárki örülhet, a letisztult dizájn pedig széppen harmonizál bármely enteriőrrel.

 

  1. Letisztult füzetek

A Printa puha fedelű vázlatfüzetek kézzel készülnek egy budapesti könyvkötő műhelyben, a külsejük szitázott kraft karton, a lapjaik pedig újrahasznosított papírból épülnek fel. A6-os és A5-ös méretben is elérhetőek, hat különböző szitanyomott printtel. A gyerekek szívesen rajzolgatnak vagy naplót vezetnek benne, a férfiaknak pedig jól jöhet a hétköznapokon, akár jegyzetfüzetként.

 

  1. Stílusos ornamentumok

A Printa párnahuzatai és egyéb enteriőr kiegészítői sokféle színben és stílusban elérhetőek, így lesz miből válogatnod, ha dekorációt szeretnél ajándékozni szerettednek. A párnahuzatok OEKO-TEX minősítésű pamutvászonból készülnek – egyes esetekben lennel keverve -, fa gombokkal, a tervezői printek pedig vízbázisú szitanyomással kerülnek rájuk. A grafikák közt találhatóak Budapest tematikájúak, absztrakt és ecsetvonásos mintájúak, valamint egy karácsonyi is.

Fekete színű ecsetvonás kör párnahuzat
Firka mintás bőr pénztárca
Firka mintás natúr biopamut pulóver
Free Brush mintás szürke férfi pulóver
IRKAFIRKA bézs-fekete grafika – Majoros Zita

 

Az utóbbi évek mindannyiunk számára megpróbáltatást jelentettek, úgyhogy ha esetleg nincs lehetőséged tárgyat ajándékozni, akkor fókuszálj inkább a programokra: jöhetnek a közös főzések és sütések, irodalmi felolvasó és társas estek, téli séták és kirándulások! Ez csak pár példa volt a sok közül, bátran engedd szabadjára a fantáziád!

Vissza a blogba