CAREFULLY CURATED: karácsonyi ajándékötletek mindenkinek

CAREFULLY CURATED: karácsonyi ajándékötletek mindenkinek

A Printában rengeteg tárgyat, kiegészítőt és ruhadarabot találsz, amik tökéletesek lehetnek karácsonyi ajándéknak - kicsiknek, nagyoknak, nemtől függetlenül! Idén izgalmasabbá szerettük volna tenni az ajándékok utáni kutakodást, ezért színek és hangulatok szerint csoportosítottuk a darabokat. Találd meg az ajándékozotthoz leginkább illő vibe-ot, és válogass kedvedre a gondosan összeállított kollekciókból!

 

  

CAREFULLY CURATED: WARM BROWNS AND WOOD

Kevés olyan anyag létezik, aminek természetes tapintása és színe ennyire az otthon melegére emlékeztet. Megidézi a kandallóban pattogó tüzet, vagy egy kedvenc bútorunk emlékét. Ezt a válogatásunkat a melegség, a fa természetessége ihlette. Puha formák, anyagok kedvelőinek, hogy az otthonukban és a ruhatárukban is visszaköszönjön.

 

  

CAREFULLY CURATED: BEIGE

A natúr, bézs árnyalatok a tisztaságot, kifinomultságot jelképezik, de könnyen kombinálhatóak szinte bármelyik másik színnel. Mégis, ha igazán szofisztikált környezetet akarunk teremteni, akkor szinte mindig ehhez a színhez nyúlunk. Ezekben az árnyalatokban egy-egy érdekes forma örök darab lehet, hiába cserélődik az őt körülvevő környezet vagy öltözék. 

 

 

CAREFULLY CURATED: BLUE WAVES

Szabadság, intuitív gondolkodás, a képzelet szárnyalása. A kék szín egyszerre jelképezi az eget és a vizet, azt a két dolgot, ami századok óta ihleti meg a szabad gondolkodású embereket. A válogatásban szereplő minták szintén a szabadon szárnyalásról szólnak, különböző formák összegzése, amik mégis egy erős egységet alkotnak. 

 

 

CAREFULLY CURATED: BRUSH STROKES

Az ecsetvonásos darabok könnyedséget, szabadságot árasztanak magukból. Nem meglepő, hiszen a kézzel készíttet minta intuitív módon, érzelmek által vezérelve született. A véletlenszerűség ellenére az ecsetvonások harmóniát árasztanak magukból: ha az ajándékozottnak jól jönne egy kis relaxáció, akkor lepd meg egy ilyen darabbal, ami mindig emlékezteti majd a belső békére!

 

  

CAREFULLY CURATED: CONTRASTING SHADES FOR HIM

Fekete-fehér, kontrasztos és jellegzetes: ez a válogatás azoknak készült, akik nem félnek magas lángon élni az életüket. Az erőteljes minták és a fekete-fehér kombója karakteres részletet visz az urbánus hétköznapokba.

 

 

Nem találtad meg az ideális ajándékot? Látogass el a Rumbach Sebestyén utcai üzletbe, ahol szélesebb választék vár, és személyesen, offline is szemügyre veheted a csodás anyagokat!