Ezeket vidd magaddal, ha a vízpartra indulsz!

Ezeket vidd magaddal, ha a vízpartra indulsz!

 A Balaton a Printa egyik legfőbb múzsája, ezért egy teljes állandó kollekciót szenteltünk neki, amiben minden megtalálható a ruházattól kezdve a lakberendezési tárgyakon át egészen a váratlan kiegészítőkig. Ha Balaton, akkor természetesen a strandon töltött napok a kedvenceink, ezért a mai blogposztban összegyűjtöttük azokat a must-have kiegészítőket, amik minden vízparti látogatáskor jól jöhetnek.

 

Először is, szükséged lesz egy nagy pakolós táskára, amiben mindened kényelmesen elfér, és még strapabíró is. Megalkottuk a nagy betűs STRAND BALATON MINTÁS SHOPPERT, ami juta-pamut anyagból készül, így az sem baj, ha véletlenül víz éri, mert hamar szárad. A táska leghasznosabb tulajdonságának mégis a hevedereket tartjuk, amik lehetővé teszik az egyéb tárgyak - például törülközők - táskán kívüli hordozását.

 

 

Apropó törülközők: vidd magaddal a BALATON FELIRATOS WAFFLE DRAPP TÖRÜLKÖZŐT vagy a BALATON FELIRATOS SÖTÉTKÉK LEN PLÉDET. Előbbi a nedvszívó képességéről, míg utóbbi a puhaságáról híres, de mindkét anyag pillekönnyű és ideális a vízpartra.

 

 

Az idők végezetéig tudnánk csodálni a Balaton szépségét, de azért nem árt, ha kéznél van egy érdekes könyv vagy játék, amivel kellemesen el lehet ütni az időt. Ha unod már az UNO-t, akkor próbáld ki a BALATON MEMÓRIAJÁTÉKOT! Nagy előnye, hogy a kicsikkel együtt is játszható, és az igazat megvallva, olykor felnőttként is jobban esik egy könnyed játék.

 

 

Mindig vigyél magaddal egy pár falatot arra az esetre, ha megéheznél! Előszeretettel csomagolunk ételhordókba, de még szívesebben méhviaszos kendőkbe a helytakarékosság érdekében. Ecsetes és Balaton mintás változatban is megtalálod nálunk az egyszer használatos műanyag vagy alufólia zero waste alternatíváját.

 

 

A naptejhasználat fontosságát - nem csak vízparton - nem győzzük hangsúlyozni, de amiről sokan még mindig megfeledkeznek: a napszúrás elleni védelem. Erre a célra kendőt, sapkát vagy kalapot is használhatsz. A Balaton mintás halászsapka pontosan ezért született, a kicsiknek pedig jöhet a kutyus mintás Black Dog Club halászsapka.

 

 

 

Mással is kiegészítenéd a listát? Válogass a teljes Balaton kollekcióból!