7 rusztikus kiegészítő, ami bármely otthonba beleillik

Az új Neo Cottage home kollekciót a vidéki élet hívogató nyugalma, a lelassulás és a kézművesség ihlette, ezért telis-tele van rusztikus lakáskiegészítőkkel. Téves feltételezés, hogy az ilyen dekorációk csak a velük azonos enteriőrben találják meg helyüket: a legtöbb darab bármely környezetbe beleillik, természetes, békés hangulatot árasztva. Biztos, ami biztos, most kiválogattunk 7 rusztikus kiegészítőt, amik garantáltan akármilyen stílusú helyiségben megállják a helyüket.

 

 

Színes gyümölcstál

A limitált számban elérhető fa vályú a Neo Cottage kollekció egyik kulcsdarabjaként érkezett. Igazi autentikus kiegészítő, amit friss gyümölcsökkel vagy zöldségekkel teli az ebédlőasztalra vagy a konyhapultra is helyezhetünk. Egy ilyen kiegészítő örömteli és otthonos hangulatot teremt.

 

 

Egy sörösüveg újjászületése

Nem, ez nem a legújabb kortárs bestseller regény címe, hanem az új Printa home kiegészítő. A kézzel készült barna üvegtárolók nem visszaváltható sörösüvegekből születnek, parafadugóval záródnak. Teák, fűszerek vagy akár olívaolaj is tárolható bennük esztétikus és különleges módon, bárhol jól mutatnak.

 

 

Levendulamező az otthonodban

A journey mintás levendulás zsák finom, nyugtató illatot áraszt. A lakásban bárhol elhelyezhető, a ruhásszekrényben tárolva frissen tartja a gardróbod, és még a molyokat is elűzi. Az ágyad mellé helyezve megkönnyíti az elalvást, de még az alvás minőségét is javíthatja. A bejáratnál felakasztva pedig mindig kellemes illatra érhetsz haza.

 

 

Tölgyfa a konyhában

Egy jó minőségű vágódeszka minden konyhában alap. Mindenképp érdemes fa anyagúra voksolni, mert nem károsítja a késeket, higiénikusabb és antibakteriális. A vágódeszkáink 100 éves bontott tölgyből készülnek Adorján Ernő ügyes kezei alatt. A deszkák alapanyagát sváb házak bontott fa gerendái adták, onnan ered a sötét színük. Kézműves termék, nincs két ugyanolyan darab.

 

 

À Table!

Az egyszer használatos szalvéták ideje lejárt. Textilszalvétával még a terítés is szofisztikáltabb, a használatuk is kellemesebb és persze környezetbarát megoldás. A journey mintás fehér vintage szalvéta vászonból a BARE szalvéta pedig lenből készül. Ezek strapabíró, könnyen tisztítható, természetes és hamar száradó anyagok.

 

 

Rendszerezz, ahogy a nagyszüleid!

A BARE fali tároló nosztalgikus érzésekkel tölthet el, talán a szüleid vagy a nagyszüleid így tárolták a konyhai eszközöket. Ez egy stílusos és helytakarékos módja a tárolásnak, ráadásul a lehető legpraktikusabb is: átlátható, és főzés közben csak egy karnyújtásra lesz minden szükséges eszköz.

 

 

Alapdarab a konyhában

A BARE len kötény a natúr, letisztult stílusával bárhol és bárkin jól mutat. Elég hosszú ahhoz, hogy a funkciójának eleget tegyen, és még egy hátul kereszteződő vállpánt és két juta-pamut zseb is került rá. Lenből készül, ami egy nagy szilárdságú, gyorsan száradó szövet, a nyúlása pedig minimális. Must-have!

 

 

Böngéssz az összes rusztikus home kiegészítő közül ide kattintva!

Vissza a blogba