Hogyan frissítsd fel egyszerűen az otthonod tavasszal?

A téli szürkeség után nem csak magunknak, de a környezetünknek is szüksége van a megújulásra. A nagytakarítások, rendszerezések és szortírozások se véletlenül zajlanak ilyenkor: az évszak változásai motiváló erővel bírnak. A tavaszi fáradtság és a sűrű hétköznapok viszont a terveink útjába állhatnak, ezért összegyűjtöttük azokat az ötleteket, amikkel szinte erőfeszítés nélkül, gyorsan felrázhatod az otthonod.

 

 

FLORALS? FOR SPRING? GROUNGBREAKING.

Ha könnyen és látványosan fel szeretnéd dobni a környezeted, akkor annak évszaktól függetlenül a legegyszerűbb módja egy friss csokor virág beszerzése. Ez tavasszal még aktuálisabb, mert reflektál a kint éledező természetre. A virágok mellé szerezz be egy érdekes vázát is, így ha a csokor megadja magát, a váza önmagában is díszíti majd az otthonod!

Geometrikus fa váza

Bézs pöttyös váza

Hosszúkás festett váza

Gyékény padlóváza

 

VIRÁGOK VÁRATLAN HELYEKEN

Gondoltál már arra, hogy a virágokat ne csak hagyományos vázába, hanem szokatlan helyekre tedd? Kísérletezgess velük bátran, mert meglepően jól tudnak mutatni! Zita Húsvét alkalmából a BARE fali tárolót díszítette színes virágokkal. Ha hosszabb életű megoldást szeretnél, akkor használj szárazvirágokat!

 

 

PAMUTBA CSOMAGOLT ILLATFELHŐ

A tavaszi gardróbfrissítésnek is eljött az ideje, amikor végre a ruhatárad is fellélegezhet - és te is, a rohanós reggeleken. Koronázd meg az új gardróbod egy journey mintás levendulás zsákkal, ami nem csak a ruháid és a szekrényed tartja frissen, de a molyokat is elriasztja. Akár az otthonod több pontján is elhelyezheted, hogy mindenhol friss illat fogadjon.

 

 

FRISS TEXTILEK

Minden enteriőrhöz van egy párnahuzatunk, és ezt be is bizonyítottuk egy korábbi cikkünkben. Egy új párnahuzat csak egy mozdulatnyi erőfeszítést igényel, mégis óriásinak tűnik majd a változás a nappalidban vagy a hálódban, de a picik is biztosan örülnek majd egy új puha kiegészítőnek a szobájukban. Válogass az összes Printa párnahuzat közül, biztosan találsz a környezetedhez illőt!

Balaton mintás párnahuzat

 

GALLERY WALLS

A galériafalak már hosszú évek óta töretlenül népszerűek, nem véletlenül: egyszerűen és gyorsan látványos részletet adnak bármely enteriőrnek, a konyhától a hálón át egészen a mosdóig. Nincs gyakorlatod az összeállításukban? Nem probléma, egy egész gyűjteményünk van a galéria falakból, amit itt találsz, a képekre kattintva pedig az egész szettet megtalálod a webshopon.

Hajdú Anett, Puskás Marcell galéria fal

 

ERDEI SÉTA A NÉGY FAL KÖZÖTT

Végre megérkezett az várva várt időjárás, amikor már egyre hosszabb időre hagyhatjuk nyitva az ablakokat, és az egész otthonunk frissességben fürdőzhet. Kiegészítésképp mégis jól jön, ha kéznél van egy gyors megoldás: a zero waste légfrissítő spray a fenyőerdőben tett sétákat idézi a bio illóolajok erejével. Ha elhasználtad, hozd vissza az üveget és 20% kedvezményt adunk a következő légfrissítődből!

  

 

Nem találtál a cikkben kedvedre valót? Válogass az összes Printa lakáskiegészítő közül ide kattintva!

Vissza a blogba