Képek a falon - hogyan rendezzük, kombináljuk őket?

Képek a falon - hogyan rendezzük, kombináljuk őket?

Szeretnél képeket a falra de nem igazán tudod hogyan kezdjél neki? Csak egyet rakjál ki vagy többet? Ha többet milyen összeállításban? Mi illik mihez?

Ebben a cikkben tanácsokat adunk különböző kép összeállításokra.

Kép sorozatok:

A legkézenfekvőbb egy sorozatból válogatni, ilyenek pl az absztrakt  vagy a Balaton printjeink, amelyeket úgy terveztük, hogy külön is megállják a helyüket, de együtt kirakva egy komplex fali dizájnt alkossanak. Itt bátran lehet kombinálni a kép méreteket, erre mutatunk példákat. A Balaton vagy barna organikus absztrakt képeinkhez leginkább a barna fa kereteinket tudjuk elképzelni.

Baranyai András képei illenek egymáshoz, de nagyon részlet gazdagok, ezért 2 képnél többet ne rakjunk össze egy helyen. Ugyanez vonatkozik minden részlet gazdag alkotásra.

 

 

Válogass Balaton képeink közül
Válogass Organikus Absztrakt képeink közül

Ha több művészt/stílust szeretnél kombinálni

Bátran keverj több művésztől több stílusban készített alkotásokat, de azt javasoljuk hogy 2 színes képet, 2 fekete-fehér/minimál képpel kombinálj össze. A két színes kép színei legyenek összhangban, a méretek viszont lehetnek eltérőek. A példáinkon látod, hogyan tudod összekombinálni az eltérő méretű és stílusú képeket az izgalmas és érdekes összeállításért. Ezekhez a képekhez leginkább fekete képkeretek illenek.

Válogass Absztrakt geometria képeink közül
Válogass Puskaas Tipográfiák közül

Black and white képek

A fekete-fehér kép összeállításokkal soha nem lehet hibázni. Játszhatunk formákkal, tipóval, negatívval, a kép összhang mindig meglesz a színek hiánya miatt. A fekete-fehér képek minimál stílusú bútorokhoz illenek a legjobban.


Arany tónusú képek

Az arany festékkel nyomott grafikáinknak egészen különleges a hatásuk. Egy ilyen kép is csillogást és eleganciát csempészhet a lakásba. Az arany tónusú képek jól illenek a vintage és a régi stílusú bútorokhoz, kiegészítőköz és békebeli hangulatot teremtenek.

 

Válogass Budapest képek közül
Válogass Arany grafikák közül

A Printánál az összes kép kézzel szitázott technikával készül, ami sokkal jobb minőség, mint a digitális vagy az ofszet technikával készült printek. Ha kereteket szeretnél rendelni a képekhez, vagy szeretnél elrendezési tanácsot kérni a kiválasztott grafikákkal kapcsolatban, írj nekünk az uzlet@printa.hu e-mail címre.