Minden enteriőrhöz van egy párnahuzatunk!

Minden enteriőrhöz van egy párnahuzatunk!

A Printa grafikák nem csak a posztereken, a ruhadarabokon és a vászontáskákon köszönnek vissza; párnahuzatok formájában is beszerezheted a kedvenced. A minták a 100% pamut anyagra kézzel, vízbázisú szitanyomással kerülnek rá a Printa műhelyében. A termékpalettán többféle stílusú is található: valóban minden enteriőrhöz van egy párnahuzatunk! Ezeket most tematikusan összegyűjtöttük egy helyre, olvass tovább a teljes listáért!

 

URBÁNUS

Az urbánus párnahuzataink Budapest és a nagyvárosi élet szerelmeseinek készültek. A „Vintage Pest” párnahuzat egy szubjektív térképet tár elénk, míg az „Épületek körben” párnahuzat a hetedik kerület egyes épületeit ábrázolja. A kétféle színben elérhető csatornafedeles párnahuzatokon pedig Budapest kevésbé tipikus jelképei jelennek meg: szabályos, illusztratív, mandala szerű körformák, amelyek alatt a város csatornarendszere húzódik.

Vintage Pest párnahuzat

Épületek körben párnahuzat

Drapp színű csatornafedeles párnahuzat

Arany csatornafedeles mintájú párnahuzat

 

MINIMALISTA

Az ecsetvonásos párnahuzatok a kifinomult egyszerűségükkel érvényesülnek. A dinamikus grafikákat a klasszikus keleti kultúra, japán elegancia ihlette, amelyek Majoros Zita víziójában modern stílussal csiszolódtak. Ez lesz a te kedvenced, ha otthonod esztétikája visszafogott, és a díszítéssel is ezen a vonalon szeretnél maradni. Mustár, natúr és fekete színben is hazaviheted.

Mustár színű ecsetvonás párnahuzat

Natúr színű ecsetvonás párnahuzat

Fekete színű ecsetvonás kör párnahuzat

 

ABSZTRAKT

Az absztrakt arcokat ábrázoló párnahuzatok szinte már a Printa védjegyévé váltak, sokak kedvencei lettek a debütálásuk óta. Tökéletes választás, otthonod bármilyen stílusú is legyen. Könnyed kiegészítők, amelyek mégis vonzzák és rögzítik a tekintetet, miközben vidámságot és színt adnak a nappalidnak, hálószobádnak.

Párnahuzat nagy arc

Váza mintás párnahuzat

 

FIGHT LIKE A GIRL!

A „Don’t Touch” párnahuzatunk magáért beszél, a „Muse” párnahuzat pedig egy absztrakt női alakot ábrázol. Előbbi bármely enteriőrt felpezsdít játékosságának és terrakotta színének köszönhetően, míg utóbbi egy natúr, de megjegyezhető ornamentumként érvényesül. Mindkettő ideális lehet számodra, ha könnyed, de karakteres dekorációkra vágysz, amelyek szolidan sugallják a feminista álláspontod.

Muse párnahuzat
Don’t Touch párnahuzat

 

Ha egyéb nappaliba és hálószobába illő dekorációk is érdekelnek, akkor kattints ide a teljes Printa kollekcióért!