Művészet és gasztronómia találkozása

Ha Budapest szívében jársz, és egy igazi kulináris élményre vágysz, akkor nincs is jobb hely a Dobrumba étteremnél! Azonnal elvarázsol és mindig szuper élmény. Ezúttal az egyedi környezetét kézzel készült, limitált szériás szitanyomott képek díszítik, melyeket javarészt Majoros Zita és Varga Bálint Dániel terveztek.

Dobrumba - Atlasztól Ararátig, Boszporusztól Gibraltárig

Minden alkalommal csak szeretni lehet. Az étlap, itallap nagyon eredeti, az étterem koncepcióját különféle utazások inspirálták. Közel-keleti, mediterrán és kaukázusi ételek sorakoznak az asztalokon, és zenei aláfestés is ezt a sokszínűséget tükrözi. És lássuk be a szitanyomatok itt is csodásan festenek a falon!

Majoros Zita

Az egyedülálló művészete Majoros Zitának az intuíciónak és a tudatos érzelmekre építkezésnek köszönhető, amely különleges élményt nyújt a nézőnek. Az alkotásai olyanok, mint egy utazás a női arc sokszínűségében és az emberi átváltozás misztériumában. Képei remek kiegészítők szinte minden térbe!

Tudtad? Összművészeti hozzáállásának köszönhetően a képek és a divat mellett legújabb szerelme a kerámiázás, aminek eredményeit itt tudjátok megnézni.

Varga Bálint Dániel

Művészetét az egyedi absztrakt látásmód jellemzi, amely színek, formák és ritmusok összjátékában talál kifejezést. A grafikái nem csupán esztétikai élményt nyújtanak, hanem mélyebb elmélkedésre is ösztönzik a nézőt. Legújabb grafikái önmagukban is látványosak, ám egymás mellett variálva egyedi kompozíció is alkotható belőlük!

Válogass Bálint Dániel printjei közül itt!

CONTOUR kollekció

Zita és Bálint legújabb közös kollekciója. Művészet, szabad asszociáció és egyedi történetek.
Garantáltan mindenki megtalálja az új kedvencét!