Az élet koronavírus idején

Nem egyszerű a kialakult helyzet senki számára. Rengeteg embert, céget érint a vírus korlátozásainak hatása. Kiürültek az utcák, korlátozták az utazást, kereskedelemet, vendéglátást. Annyit tehetünk, hogy okosan, átgondoltan viselkedünk, és amennyire lehet támogatjuk egymást a bajban.

De mi is történt konkrétan a Printában? Mint azt sokan tudjátok a Rumbach Sebestyén utcai üzlet elég nagy turistákból álló forgalmat bonyolított, úgyhogy az utazási korlátozások miatt egy-két hét alatt elnéptelenedett a bolt. Ha ez nem is történt volna meg, akkor is bezárjuk az üzletet, mert a terjedés megakadályozása kollektív felelősségünk.

A magyar kiskereskedők szorult helyzetében az egyetlen reménysugár, hogy a fogyasztók összefognak, és azokat a rendeléseket, amit külföldi fast fashion márkáknál adnának le, azokat most a magyar cégeknél teszik.

 

Rövid átgondolás után úgy döntöttünk, hogy a webshop továbbra is üzemelni fog. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy csomagjainkat a Magyar Postával küldjük ki nektek, ami valószínűleg a legtovább fog működni az országban, és a jelenlegi információink alapján zavartalanul szállít. Gondos utána olvasás után kiderült számunkra, hogy élettelen tárgyakon nem él meg a vírus, úgyhogy a csomag átvétele biztonságos, de minden csomag elkészítése előtt gondosan fertőtlenítünk.

 

Mivel a kollégánk is home office-ban dolgozik, ezért a csomag postázására 3 naponta van lehetőség, így tapasztalhattok egy-két napos csúszást a szokásoshoz képest. Ez a fajta működés egyelőre zavartalan, de minden platformon értesíteni fogunk benneteket, ha változik bármi. Addig is maradjatok otthon, ha lehetséges, vigyázzatok egymásra és magatokra!

Megosztom:

Régebbi bejegyzések Újabb bejegyzések

0 komment

Egyelőre nincs komment, legyél te az első!

Hagyj kommentet!

Kérlek vedd figyelembe, hogy a kommentet el kell fogadnunk mielőtt megjelenik.