Balaton Kollekció

Balaton Kollekció

Lassan egy évtizede tervezünk Budapest tematikájú pólókat, posztereket, ajándéktárgyakat. A kollekció népszerűsége töretlen, de nem is csodáljuk: azért is szeretjük annyira a fővárost, mert mindig képes újat, izgalmasat mutatni.

A nyüzsgésben viszont néha vágyunk a természet nyugalmára. Inspirációnak a Balaton parti nyaralásainkat választottuk - gyerekkori emlékeink részei a méretes homokvárak, a sekély vízben pancsolás; vitorlázni és túrázni felnőttként is szeretünk.

Ebben a szellemiségben válogattuk össze az alapanyagokat: régi vitorlákat és használt farmereket. A bőr részletekhez a Mandragora designtól kaptunk maradékokat - nagyon örülünk a felajánlásnak, hiszen így kevesebb lett az ő hulladékuk, a mi kiegészítőinkhez pedig gyönyörűen passzolnak, csodás volt ilyen szép bőrökkel dolgozni.

 

A minták tervezésénél az egyszerűségre törekedtünk. A posztereken és a pólókon visszaköszönnek a hullámokon ringatózó vitorlások sziluettjei, a piros “BALATON” felirat és a tó körvonalai félreérthetetlenül beazonosítják a magyar tengert.

Kiemelten fontos számunkra, hogy ne csak az alapanyagaink, de a gyártási folyamataink is fenntarthatóak legyenek. Kézzel, vízbázisú festékkel szitáztuk a mintákat a hordozókra a saját stúdiónkban, így mindegyik darab művészi értékű és kicsit más.

Mi már nagyon várjuk a jó időt, hogy megmutathassuk ezeket a szép új dolgokat a Balatonnak, reméljük, ti is szeretni fogjátok őket!

Megnézem a kollekciót

vitorlavászon neszeszer poszter vászontáska

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.