Budapest legjobb fagyizói

Budapest legjobb fagyizói
Nincs nyár fagylalt nélkül! Az egyre forróbb napokat hűsítő desszerttel ünnepeljük: mutatjuk a kedvenc budapesti fagyizóinkat!

📍1114 Budapest, Bartók Béla út 35.
Isteni fagylaltok, óriási választék - mindez házi tejből, de még a laktózérzékenyek is bőven tudnak miből válogatni!


📍17 különböző lokáció
A Levendula Fagylaltozót már biztosan sokan próbáltátok, hiszen hosszú évek óta népszerűek - nem véletlenül! Ha még nem kóstoltad, épp itt az ideje, mert biztosan nem fogsz csalódni a kézműves finomságokban!


📍 1115 Budapest, Etele tér 3.
Ikonikus cukrászda 2012 óta! A leghíresebb olasz fagylaltkészítőktől tanultak mindent, ami egy igazán krémes, minőségi kézműves fagylalt elkészítéséhez szükséges. Ha arra jársz, mindenképp térj be - a pisztáciát vétek kihagyni!


📍1115 Budapest, Bártfai u. 52
Ha a Bikás parkban jártok, ez a fagyizó must-try! A fotósorozatunk is itt készült, így mindannyian kipróbáltuk, és nem győztünk betelni az ízekkel - ráadásul még vegánként vagy laktózérzékenyként se maradunk desszert nélkül!
Aprócska, teraszos fagyizó, így weblapjuk és social oldalaik sincsenek, úgyhogy érdemes menteni a címet.


📍1015 Budapest, Batthyány utca 26.
Egy fagyizó, ahol mindegyik fagylalt 100% gluténmentes! Valódi gyümölcsökből készült tejfehérje-mentes sorbetek és cukormentes, vegán opciók is elérhetők, ráadásul mindegyik hűsítő finomság természetes alapanyagokkal készül, mesterséges adalékanyagoktól és ízfokozóktól mentesen!

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.