A Printánál a sokszínű alapdarabokat részesítjük előnyben, de a cropped blézer trend mellett mi sem tudtunk elmenni tétlenül. Hiába számítanak jelenleg felkapott, divatos daraboknak, egy cropped zakó a nagy hype lecsengése után is a ruhatárad jól kihasználható, kedvelt darabja lesz. A rövid, oversized fazon lehetővé teszi, hogy a tavaszi-nyári időben se kelljen teljesen lemondanod a blézer viselésről. Ez különösen jó hír a melegebb napokon, amikor a rétegezés hiányában jóval kevesebb ruhadarabból kell összeállítanunk az outfitünk.

 

A Printa cropped blézerek az állandó UNIQUE kollekciót színesítik, mivel egy szerencsés véletlennek köszönhetően jópár kiszórásra váró férfi zakóhoz hozzájutottunk egy second hand üzletből. Hibátlan állapotúak, de nem leltek otthonra. Egyből megláttuk a lehetőséget és a kihívást bennük, így született meg a cropped blézer ötlet. A darabok nem csak hosszban, de némelyik több helyen - például a hátrészen - is be lett szűkítve, igazítva, így valóban teljesen új esélyt és életet kaptak egy modern, friss külsővel.

 

Természetesen a zakók levágott, alsó részét sem ítéltük kidobásra: ezekből a textíliákból egy övszerű kiegészítő, extra réteg készült, amik szokatlanul izgalmassá tesznek bármely szettet és annak sziluettjét. Minden darab egyedi és erősen limitált, ezért kizárólag a Rumbach Sebestyén utcai üzletben találod meg őket. Egy streetstyle fotózás keretein belül pedig meg is mutatjuk nektek a végeredményt.

 

1.) Üde fenyőzöld bézs darabokkal párosítva

 

 

2.) Klasszikus kockás zakó még klasszikusabb színpalettán

 

3.) Különleges sárga a kék árnyalataival vegyítve

 

 

4.) Bézs look bármely alkalomra

Previous Following

0 comment

Leave a comment!

We must accept your comment before we can post it.

Join the Printa Community!
Be the first to know about our news, new products and promotions and have your 10% discount coupon!
No thanks

Availability