Kosár

Kosár bezárása

A Printa csapata

Majoros Zita
Tulajdonos, tervező

A vizuális alkotás és a környezetvédelem egyaránt még gyerekkorom óta foglalkoztat. Grafikusként végeztem a Képzőművészeti Egyetemen, 2006-ban pedig első saját üzletet nyitottam Bolt néven, ez volt a 2009-ben megnyitott Printának az előzménye.
A cég működése, különböző folyamatok, a csapat összehangolása és nagyobb döntéshozások mellett termékek tervezése is az én feladatom. Hogyan lehet egy termék igényes, különleges és emellett még kis ökológiai lábnyommal is készüljön, ez a kérdés ami a legjobban foglalkoztat.
A környezettudatosság az életemre is nagy hatással van, zero waste alapelveket követve igyekszem élni a mindennapjaimat, családom, kutyám és házi növényeim társaságában. 

 


Petrovics Eszti
Értékesítési munkatárs, webshop manager

Alkalmazott látványtervezőként diplomáztam a Képzőművészeti Egyetemen, korábban textiltervezést illetve ruhaipari ismereteket tanultam. Pár éve már design körökben forgolódom, azon belül a divat és a hagyományos képzőművészeti technikák a fő érdeklődési köröm. Itt a Printánál - kis cég lévén - mindenki millió dologgal foglalkozik egyszerre, mindig vannak új kihívások, így sosem unatkozunk. Csapatként dolgozunk azon, hogy minél többen megismerjenek minket és a fenntartható designt. Legjobban talán azt szeretem a munkámban, hogy rengeteg lelkes, környezettudatos, helyi designra fogékony emberrel találkozhatom a világ minden tájáról, akik nap mint nap elmondják, hogy mennyire jó, és kell az, amit mi képviselünk.

 

Oravecz Kata
gyártási vezető

Nehéz lenne röviden megfogalmazni, mivel is foglalkozom a Printában. A MOME textiltervező szakán diplomáztam, ehhez mérten a vásárlókkal való kapcsolattartáson kívül besegítek a gyártásban, illetve stylist feladatokat is ellátok egy-egy fotózás erejéig. Újabb és újabb zero waste megoldásokat kutatva pedig a bolt és a csapat életének zöldítése az, ami szívügyem a mindennapok során.

 

 
 

Silek László
Stúdiós munkatárs

A Printa csapatát erősítem közel ötödik éve, mint gyártásért felelős , de egyéb folyamatokban is közreműködöm.
Kedvenc területem a textil- és papírnyomás, a tervezési folyamat során lehetőséget kapok a kísérletezésre, ilyenkor igazán kiteljesedhetek. Az anyagok beszerzése és előkészítése szintén a munkaköröm része.
A gyakornokok betanítása és professzionális felügyelete mindennapi munkám szerves részét képezi: szívesen segítem őket, hogy elsajátíthassák a folyamatainkat és olyan ismereteket szerezzenek, melyeket a mindennapok során hasznosítani tudnak immár önállóan is.