Csapatépítés

A környezetkímélő szitanyomás egészen különleges technika. Saját kezünkkel készíthetünk egyedi vízbázisú nyomatokat, amik minden bizonnyal művészi műalkotások lesznek. Színfoltok, szövegek, emblémák is nyomhatók ezzel a kivételes módszerrel.

De hogyan is működik ez a gyakorlatban?

A bevezető szitanyomó kurzus során elsajátítjátok az alapokat és a tanultakat gyakorlatban is kipróbálhatjátok. Előzetes stúdiós egyeztetés alapján szabadon választható mintákkal dolgozhattok nálunk. Egy vagy két színes, egyszerűbb grafika nyomására van lehetőség, amit vagy már létező Printa grafikák, vagy saját tervezésű printek közül választhattok szabadon. Sőt, akár a céges logó megjelenítése is kivitelezhető. Elképzeléseitek megvalósításában szívesen segítünk.

Színben és méretben is ti döntötök. A hordozókat pedig – papír, vászontáska, póló, sportzsák stb. – mi biztosítjuk a kurzusra a megbeszéltek szerint.

Ha érdekelnek a további részletek és szívesen belelesnétek a műhelytitkokba, akkor örömmel szervezünk külön nektek egy csapatépítő workshopot!

CÉGES WORKSHOP RÉSZLETEI

Létszám: maximum 15 fő

Részvételi díj: egyedi árajánlat alapján

Időtartam: 2 óra

Helyszín: Printa Stúdió, 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 10/A.

---

Kérésre angol nyelven is tartunk szitanyomó kurzust.

A részletekről e-mailben vagy telefonon egyeztessetek velünk. Workshop árajánlatot a cég igényeire szabott feltételei alapján és a megbeszéltekhez mérten tudunk küldeni. Várjuk jelentkezésetek az info@printa.hu e-mail címen vagy a +36 30 292 0329-as számon.