GALLERY WALLS

A gallery wall az utóbbi évek egyik legnépszerűbb enteriőr trendje. Egy ilyen képösszeállítással könnyedén feldobhatsz bármilyen üres falfelületet, miközben ez a montázs a személyiséged is tükrözi. A galéria falad kedved és ízlésed szerint bárhogy összeállíthatod, de ha színekben és stílusban harmonizáló képeket választasz, akkor biztosan nem lőhetsz mellé. Ha mégis bajban lennél, segítünk; pörgesd végig a tematikus variációkat a Printa egyedi, szitanyomott grafikáival!

NATÚR

Egy minimalista enteriőr nem igényel túl sok ornamentumot, de egy ízlésesen összeválogatott poszterkollázs egészen új hangulatot kölcsönözhet otthonod bármely részének. A natúr színek és a letisztult dizájn kiegyensúlyozottságot sugall, miközben a kevesebb több filozófiáját és a természetes szépséget ünnepli. Ezek a Printa grafikák önmagukban is megállják a helyüket, de csapatban még mutatósabbak.

Megnézem

BALATON

A Printa Balaton poszterek kékes színviláguknak és a vizes elemeknek köszönhetően nyugalmat árasztanak, bármely szobának azonnal harmonikusabb atmoszférát kölcsönöznek, legyen szó a hálószobádról, a nappalidról vagy akár az irodádról. Önmagukban is szemet gyönyörködtetőek, ám halmozva, galéria falat alkotva, nyújtanak csak igazán különleges látványt. A Balaton szerelmeseinek kötelező darab!

Megnézem

VARGA BÁLINT DÁNIEL

Két ember kapcsolódása, viszonya és az ebben felmerülő kérdések, amik foglalkoztatták Varga Bálint Dániel grafikust az alkotás során, így grafikái az elmaradhatatlan esztétikai élmény mellett mélyebb elmélkedésre is invitálják a nézőt. Ezek a kézzel és vízbázisú szitanyomással készült képek tökéletesek, ha valami igazán különleges és modern dekorációra vágysz. Válaszd ki kedvenced, és hagyd, hogy önmagában érvényesüljön egy üres falfelületen, vagy szerezd be speciális válogatásunkat, és alkoss belőlük egyedi galéria falat!

Megnézem

HAJDÚ ANETT, PUSKÁS MARCELL

Ez a négy, egyedi tervezésű poszterválogatás egy szempillantás alatt stílusossá varázsol bármely enteriőrt. Válaszd ki a kedvenced, és találd meg neki otthonodban a tökéletes helyet, vagy szerezd be mind a négyet és célozz meg velük egy egész üres falfelületet! A játékos, különleges dizájn azonnal megragadja a tekintetet, a kellemes vizuális élmény mellett pedig az inspirálódás is garantált – némi humorral fűszerezve.

Megnézem

ABSZTRAKT

Ez a kézi készítésű poszterválogatás a letisztult, modern dizájn kedvelőinek készült. A grafikák külön-külön is remekül mutatnak, tematikus válogatásunkkal pedig egy igazán harmonikus és stílusos hatást érhetsz el. A dizájn kifinomult egyszerűsége és a fekete-törtfehér színkombináció lehetővé teszi, hogy ezek a képek szinte bármely enteriőrhöz stílusosan és könnyedén illeszkedjenek.

Megnézem

BUDAPEST

Budapest témájú gallery wall válogatásunk a belváros ikonikus helyeit foglalja magába Majoros Zita szemüvegén keresztül. A főváros inspirálta grafikák személyes tipográfiai térképek, amelyeken azok az épületek és utcanevek találhatóak meg, amelyek nagy jelentőséggel bírnak Zita, és még sok fővárosi lakos számára. A fekete-fehér dizájn minden enteriőrhöz illik, így már csak egy üres falfelületet kell kiszemelned nekik!

Megnézem

ARCOK

Az absztrakt arcokat ábrázoló gallery wall összeállításunk az első, amely csupán két grafikából áll. Ezek a poszterek már önmagukban is igazán figyelemfelkeltőek, ám tökéletes komplementer párjai egymásnak, így kifejezetten kellemes összképet alkotnak együtt. A natúr árnyalatoknak köszönhetően szinte bármely környezetet díszíthetünk velük, akár csak a legtöbb galéria fal válogatásunkkal.

Megnézem

Még több ötletre vágysz?