Felsőörsi eklektika, balatoni kikötő és fekete alapdarabok - Itt a Printa nyári kollekciója!

Felsőörsi eklektika, balatoni kikötő és fekete alapdarabok - Itt a Printa nyári kollekciója!

 Milyen darabokban képzeled el magad az idei nyáron? Romantikus és eklektikus szettekben? A klasszikus, vízpartot idéző fehér és navy összeállításokban vagy inkább maradnál a fekete alapdaraboknál? Bárhogy is döntesz, a Printa minden esetre készült valami izgalmassal.

 

 

Te sem tudsz lemondani a fekete szín viseléséről a napsütés ellenére sem? A Printa együttérez veled, ezért a nyári kollekció egy része csupa fekete alapdarabokból áll. Ezek mindegyike tökéletes eleme lehet a nyári kapszulagardróbodnak, mivel bármivel jól párosíthatók, és egy életen át a kedvenceid maradhatnak. Válogass a basic felsők, az örök nadrágok és a maxi, a midi és a rövidebb ruhák közül! Nem mehetünk el a zero waste szabásvonalak mellett sem, ami egy újabb lépés egy fenntarthatóbb gardrób kialakítása felé.

 

 

Ha eddig még nem kapott el a cottagecore világa, akkor ezek a darabok után biztosan más szemmel nézel majd az irányzatra. A kollekció egy szeletét Felsőörs ihlette, hiszen ez a helyszín a Printa tervezőjéhez, Majoros Zitához különösen közel áll. Hogy igazán autentikus legyen a végeredmény, a fotózás is itt történt: a romantikus darabok csodásan harmonizálnak Felsőörs békés, idilli környezetével. A felsőörs inspirálta darabokra jellemző a fodros díszítés és az elmaradhatatlan, finoman oversized sziluett, amitől az egész könnyed, légies hatást kap, akár csak egy simogató, nyári szellő. Az egyes darabokon a korábbi, Sentience kollekció journey mintája is megjelenik a nyári kalandokra reflektálva. Ami a színeket illeti: a neutrális árnyalatok mellett találunk élénk türkizt, amely a vízpartot eleveníti meg, perzselő narancsszínt a balatoni naplementéket idézve, és mindezek váratlan kombinációját, mint például a rozsdabarna és a türkiz szokatlan, de frissítő párosa.

 

 

Zitát a balatoni mólók is alkotásra hívták, így a kollekció egy másik része a kikötők klasszikus, letisztult világából született. Mi sem lenne egyértelműbb, mint a tiszta fehér és a hagyományos navy örök párosa környezetbarát, minőségi anyagokból. A duplagéz a Printa kedvenc nyári textíliája, mivel viseléskor szinte nem is érezni, pillekönnyű és extra hamar szárad. Emellett a kollekció egészében megtalálható még a selymes tencel, a puha poplin, a natúr pamutvászon, az elegáns bouclé szövet és a nyáresték kiegészítője: újrahasznosított pamutfonalból készült könnyű kötött pulóverek. Emellett természetesen az állandó Balaton kollekció is frissült a közkedvelt printelt darabokkal.

 

 

A Printa nyári kollekcióját megtalálod a webshopon és a Rumbach Sebestyén utcai üzletben.

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.