CÉGEKNEK

Kik is vagyunk?

A Printa hazánk egyik első környezettudatos márkája. Termékeink között szitanyomott poszterek, ruházat, kiegészítők, lakberendezési tárgyak, szuvenírek és sok más található. Organikus, újrahasznosított illetve innovatív alapanyagokat ötvözünk kézműves technikákkal, termékeink saját műhelyünkben készülnek.Termékeinket, szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek az ajándékozásnál fontos, hogy kik, hogyan, milyen körülmények között állították elő az ajándékot, és az mennyire környezetbarát. A legtöbben pólóinkat, vászontáskáinkat és térképeinket keresik, de örömmel alakítunk ki egyedi koncepciót is.

Kiemelt partnereink

Hype and hyper, Telex, Budapest Fesztivál Zenekar, Opera, Flat Pack, Institut Francais, Laokoon, Autistic Art, Espresso Embassy, Spirit Hotel, Vodafone

Miért válasszon minket?

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamataink fenntarthatóak legyenek és kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, így termékeink igényesek és rendkívül egyediek is egyben.Céges logóval vagy személyre szabott grafikával látjuk el őket, a mintákat egyenként, kézzel szitázzuk a hordozóra. Így az ajándéktárgyak méltó képviselői lehetnek partnereinknek.Keressen minket az info@printa.hu címen, és kérjen katalógust!