CÉGEKNEK

Kik is vagyunk?

A Printa hazánk egyik első környezettudatos márkája. Termékeink között szitanyomott poszterek, ruházat, kiegészítők, lakberendezési tárgyak, szuvenírek és sok más található. Organikus, újrahasznosított illetve innovatív alapanyagokat ötvözünk kézműves technikákkal, termékeink saját műhelyünkben készülnek.

Termékeinket, szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek az ajándékozásnál fontos, hogy kik, hogyan, milyen körülmények között állították elő az ajándékot, és az mennyire környezetbarát. A legtöbben pólóinkat, vászontáskáinkat és térképeinket keresik, de örömmel alakítunk ki egyedi koncepciót is.

1 / 4

Kiemelt partnereink

Hype and hyper, Telex, Budapest Fesztivál Zenekar, Opera, Flat Pack, Institut Francais, Laokoon, Autistic Art, Espresso Embassy, Spirit Hotel, Vodafone

Miért válasszon minket?

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamataink fenntarthatóak legyenek és kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, így termékeink igényesek és rendkívül egyediek is egyben.

Céges logóval vagy személyre szabott grafikával látjuk el őket, a mintákat egyenként, kézzel szitázzuk a hordozóra. Így az ajándéktárgyak méltó képviselői lehetnek partnereinknek.

Keressen minket az info@printa.hu címen, és kérjen katalógust!

Kapcsolattartói űrlap

Csapatépítő workshop

Felkeltette az érdeklődését a szitanyomás? Szeretné kipróbálni a technikát a műhelyünkben? Jó hírünk van, ugyanis szívesen vállaljuk csapatépítő kurzusok lebonyolítását. Az eseményen a résztvevők megismerhetik a szitanyomás folyamatát, és elkészíthetik  egyedi poszterüket és vászontáskájukat, természetesen akár céges logóval vagy saját grafikával ellátva.
Igény esetén cateringet is szervezünk, így a csapatnak nincs más dolga, mint eljönni hozzánk, és élvezni az alkotás örömét.

Létszám: maximum 20 fő
Részvételi díj: 9900 Ft/fő. Nagyobb csoportos kurzus esetén egyedi árajánlat alapján
Időtartam: 2 óra
Helyszín: Printa Stúdió - 1075, Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10/A

Bejelentkezés: info@printa.hu
vagy +36 30 292 0329