A Printa az egyik első környezettudatos márka Magyarországon. A név mögött design üzlet, művészeti galéria, és szitanyomó stúdió áll, mindez egy helyen, Budapest belvárosában. Limitált szériás, egyedi tervezésű ruhákat, posztereket, ajándéktárgyakat, otthoni kiegészítőket tervezünk és gyártunk Magyarországon, kis példányszámban, újrahasznosított, organikus és innovatív alapanyagokból, ötvözve a hagyományos kézműves technikákat a modern technikai lehetőségekkel.
Folyamatosan keressük a fenntartható lehetőségeket, hogy kifogástalan minőségű, igényesen gyártott, praktikus és szép termékeket kínálhassunk – kompromisszumok nélkül.
A ruhatervezésnél a Printa a felelősségteljes anyaghasználatot tartja szem előtt. Vintage és újrahasznosított alapanyagokkal dolgozunk, mint például férfiingek, bőrkabátok, vagy vitorlavászon. Az organikus és alternatív textilek bevonása lehetővé teszi az anyagmaradék nélküli ruhák készítését. A darabokat nem csak a különleges anyagok és szabásminták teszik egyedivé, hanem a kézzel készített, vízbázisú szitaminták is.
A Printa’s Pest kollekciót a főváros színes világa ihlette. Poszterek, szuvenírek és ruházati cikkek viselik Budapest mintáit, a minőségi alapanyagoknak és kézi gyártásnak köszönhetően nem csak a turisták, de a cégek körében is népszerűek.
Szitanyomó stúdiónkban limitált szériás posztereket készítünk, tehetséges magyar művészek munkáiból. A kézzel készített, számozott grafikák között bármelyik otthonba találunk dekorációt.
A Printa zero waste kollekció a hulladékmentes életmódhoz kapcsolódó termékeket mutat be. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapokra is kínáljunk környezetbarát, műanyagok nélkül készült, lebomló eszközöket, amelyek rendkívül tartósak és hasznosak is.
Céges megrendelőink részére logózott vagy egyedi grafikával ellátott ajándéktárgyakat készítünk. Szívesen szervezünk szitanyomó kurzusokat olyan csoportoknak, akik rendhagyó, kreatív csapatépítő programot keresnek.
Egy tiszta, élhető, átlátható, önazonos világ teremtésén munkálkodunk. A célunk, hogy a termékeinken túl maradandó értékeket képviseljünk és adjunk át másoknak, ezért örömmel mesélünk a gyártási folyamatainkról a blogunkon. Időről időre megnyitjuk a stúdiónkat az érdeklődők számára, akik személyesen szeretnének találkozni velünk. Bármilyen kérdésre nyitottak vagyunk a közösségi médián vagy emailen keresztül.

Olvass a gyártásunkról, kollekcióinkról és kollaborációkinkról: Printa blog

 

Csatlakozz a Printa Community-hez!
Értesülj elsőként híreinkről, új termékeinkről és a promóciókról, és legyen tiéd a 10%-os kedvezmény kupon!
No thanks

Elérhezőség