RÓLUNK

A Printa az egyik első környezettudatos márka Magyarországon. A név mögött design üzlet, művészeti galéria, és szitanyomó stúdió áll, mindez egy helyen, Budapest belvárosában. Limitált szériás, egyedi tervezésű ruhákat, posztereket, ajándéktárgyakat, otthoni kiegészítőket tervezünk és gyártunk Magyarországon, kis példányszámban, újrahasznosított, organikus és innovatív alapanyagokból, ötvözve a hagyományos kézműves technikákat a modern technikai lehetőségekkel.

Folyamatosan keressük a fenntartható lehetőségeket, hogy kifogástalan minőségű, igényesen gyártott, praktikus és szép termékeket kínálhassunk – kompromisszumok nélkül.A ruhatervezésnél a Printa a felelősségteljes anyaghasználatot tartja szem előtt. Vintage és újrahasznosított alapanyagokkal dolgozunk, mint például férfiingek, bőrkabátok, vagy vitorlavászon. Az organikus és alternatív textilek bevonása lehetővé teszi az anyagmaradék nélküli ruhák készítését. A darabokat nem csak a különleges anyagok és szabásminták teszik egyedivé, hanem a kézzel készített, vízbázisú szitaminták is.

Céges megrendelőink részére logózott vagy egyedi grafikával ellátott ajándéktárgyakat készítünk. Szívesen szervezünk szitanyomó kurzusokat olyan csoportoknak, akik rendhagyó, kreatív csapatépítő programot keresnek.Egy tiszta, élhető, átlátható, önazonos világ teremtésén munkálkodunk. A célunk, hogy a termékeinken túl maradandó értékeket képviseljünk és adjunk át másoknak, ezért örömmel mesélünk a gyártási folyamatainkról a blogunkon. Időről időre megnyitjuk a stúdiónkat az érdeklődők számára, akik személyesen szeretnének találkozni velünk. Bármilyen kérdésre nyitottak vagyunk a közösségi médián vagy emailen keresztül.