PRINTA BLOG

A Printa blogban mindent megtalálsz, ami Printa vibe! Blogposztjaink otthon, divat és életmód témákban születnek, és olykor a Printa mindennapjaiba is betekintést engedünk, valamint inspiráló interjúkat is készítünk. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy soha ne maradj le az újdonságokról!

Canvas Atelier

Az új tavaszi-nyári kollekció a stúdiós életből merít inspirációt. A ruhák véletlenszerű, színes mintákat viselnek, amelyek összefoltozott vászon hatását keltik - azonban nyilvánvaló, hogy ezek a foltok kreatív folyamat eredményei.

Elolvasom

XYZ kiállítás

Hogyan látja egy generáció önmagát? Mennyire önazonos ez a kép az egyén szintjén? Lehet-e a generációs identitás és egy művész alkotói módszerében összefüggéseket találni?

Elolvasom

AEDEN

Mit jelent egy férfinak a patriarchátus? Hogyan él szimbiózisban az erő és a gyengédség? Varga Bálint Dániel legújabb kollekciója nem csupán egy férfi divat produktum, hanem egy gondolatfelvetés is.

Elolvasom

PRINTA CRUSH

Zitát mindig is érdekelték az olyan személyek, akik értékteremtők a területükön, ezért elindítottuk a Printa Crush sorozatot, amelyben őket ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről - akikbe némiképp szerelmesek lettünk.Szerelmünk egy csöppet sem alaptalan: a Printa Crushok tökéletesen egy húron pendülnek a Printa filozófiájával és vizualitásával egyaránt. A sorozatban megjelenő nők jelentős közösségformáló és inspiráló erővel bírnak: a munkásságukkal és az egész lényükkel egy élhetőbb, szebb és fenntarthatóbb hellyé teszik a világot. 

PETŐ DORINA

pszihológus

Elolvasom az interjút

VÖRÖS KATI

lakberendező

Elolvasom az interjút

RÁCZ ANIKÓ

a Hannabi márka alapítója

Elolvasom az interjút