PRINTA BLOG

A Printa blogban mindent megtalálsz, ami Printa vibe! Blogposztjaink otthon, divat és életmód témákban születnek, és olykor a Printa mindennapjaiba is betekintést engedünk, valamint inspiráló interjúkat is készítünk. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy soha ne maradj le az újdonságokról!

K11 x Printa: Convergence kiállítás

Az interdiszciplináris művészet erejével és átalakító potenciáljával a Printa stílusos keretek közé foglalta a K11 Művészeti és Kulturális Központ falai között megrendezett Convergence kiállítást.

Elolvasom

Contour kiállítás

Zita és Bálint közös munkájuk során mindent megbeszélnek egymással, a két alkotó első közös kiállítására készült alkotásokat ezúttal most egymástól függetlenül hozták létre, szabadon asszociálva a...

Elolvasom

AEDEN

Mit jelent egy férfinak a patriarchátus? Hogyan él szimbiózisban az erő és a gyengédség? Varga Bálint Dániel legújabb kollekciója nem csupán egy férfi divat produktum, hanem egy gondolatfelvetés is.

Elolvasom

FEHÉR RÖVID NŐI GYAPJÚ KABÁT

Hogyan viseld?

A Printa stylistja kéthetente véletlenszerűen választ egy ruhadarabot, és elmeséli, ő hogyan viselné. Lássuk! // A fehér rövid gyapjú kabát egy olyan őszi-téli must-have darab, amely bármely szettet egyből a következő szintre emel, kifinomultabbá tesz - még akkor is, ha az egy egyszerű farmer-sneaker páros. Letisztult boxy szabása, a krémszínű szegélyek és a túlméretezett zsebek teszik karakteressé. Nem csak az előbbi jellemzőktől lesz időtálló választás, de 100% gyapjú anyagától és biopamut bélésétől is, amelyek biztosan melegen tartanak majd.

Megnézem a terméket!

PRINTA CRUSH

Zitát mindig is érdekelték az olyan személyek, akik értékteremtők a területükön, ezért elindítottuk a Printa Crush sorozatot, amelyben őket ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről - akikbe némiképp szerelmesek lettünk.Szerelmünk egy csöppet sem alaptalan: a Printa Crushok tökéletesen egy húron pendülnek a Printa filozófiájával és vizualitásával egyaránt. A sorozatban megjelenő nők jelentős közösségformáló és inspiráló erővel bírnak: a munkásságukkal és az egész lényükkel egy élhetőbb, szebb és fenntarthatóbb hellyé teszik a világot. 

OTT ANNA

művészeti vezető

Elolvasom az interjút

VÖRÖS KATI

lakberendező

Elolvasom az interjút

RÁCZ ANIKÓ

a Hannabi márka alapítója

Elolvasom az interjút