PRINTA BLOG

A Printa blogban mindent megtalálsz, ami Printa vibe! Blogposztjaink otthon, divat és életmód témákban születnek, és olykor a Printa mindennapjaiba is betekintést engedünk, valamint inspiráló interjúkat is készítünk. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy soha ne maradj le az újdonságokról!

 • Nyári kényelem és stílus

  Mi azon tűnődünk, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ebből a csodálatos évszakból. Itt van a STRAND kollekció, hogy segítsen stílusosan és kényelmesen élvezni a nyár minden pillanatát.

  Elolvasom 
 • Átgondolt utazás

  Mit vigyünk magukkal egy-egy utazásra? Még mindig praktikus a kapszula ruhatár! A Printa ruháinak egyik nagy előnye, hogy könnyen kombinálhatóak egymással és nem mellesleg fenntartható.

  Elolvasom 
 • Printa Crush - interjú Szilágyi Liliánával

  Szilágyi Liliána élsportolóból lett közösségi aktivista, aki élénken foglalkozik az önképjavítással, és különböző módokon, a saját útját járva nyújt segítséget az önismerethez.

  Elolvasom 
1 / 3

Mustár női rövid kabát

Hogyan viseld?

A Printa stylistja kéthetente véletlenszerűen választ egy ruhadarabot, és elmeséli, ő hogyan viselné. Lássuk!

A Printa Mustár női rövid kabátja egy igazi kincs minden divatszerető gardróbjában. A mustár színe egyedülálló stílust kölcsönöz viselőjének. Vibráló és meleg, ideális választás hűvösebb napokra.

Kényelme garantált, hiszen 100% pamutból készült, így minden évszakban tökéletes választás. A kabát rövid fazonja kiválóan kombinálható szinte bármilyen ruhadarabbal, legyen szó nadrágról vagy szoknyáról. Egy stílusos öv jól kiemelheti a derekat. Könnyen kiegészíthető kedvenc kendőddel vagy sáladdal, hogy még kreatívabb legyen a megjelenésedet.

Megnézem a terméket!

privát menedék

OTTHON

Megnézem!

irányadó ötletek

DIVAT

Megnézem!

inspiráló történetek

INTERJÚ

Megnézem

behind the scenes

PRINTA BTS

Megnézem

sustainable lifestyle

ÉLETMÓD

Megnézem

PRINTA CRUSH

Zitát mindig is érdekelték az olyan személyek, akik értékteremtők a területükön, ezért elindítottuk a Printa Crush sorozatot, amelyben őket ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről - akikbe némiképp szerelmesek lettünk.
Szerelmünk egy csöppet sem alaptalan: a Printa Crushok tökéletesen egy húron pendülnek a Printa filozófiájával és vizualitásával egyaránt. A sorozatban megjelenő nők jelentős közösségformáló és inspiráló erővel bírnak: a munkásságukkal és az egész lényükkel egy élhetőbb, szebb és fenntarthatóbb hellyé teszik a világot. 

1 / 3