Új kollekciónk a hagyományos kézműves alapokat ötvözi a modern tervezői gondolkodással.
Helyben készített és organikus textíliákat párosítottunk modern és innovatív kelmékhez, így környezetbarát és kényelmes öltözékek készültek, amelyek engedik a viselőjüket lélegezni, élni. Az újrahasznosított anyagok mellett új, innovatív textileket is használunk, amelyek lehetővé teszik a zero waste szabási technikával készült ruháink létrejöttét. Az egyszerűnek tűnő darabokat is különleges szabásvonalak és kézzel szitázott minták teszik egyedivé, a színek az esti égboltot és a ragyogó napsütést idézik.

Gondosan munkált részletek, újrahasznosított elemek és variálható formák jellemzik az összeállítást. Egymásra talál a festetlen vászon, a hűvös tencel és a vintage bőr. Az outfiteket egyedi táskák és kézzel készült kiegészítők teszik egésszé, a darabok együtt és önmagukban is érvényesülnek.
A tervezési folyamatot a tudatos keresés mellett végigkísérték a véletlenszerűen, természetesen adódó lehetőségek. Nem utasítottuk el őket, hiszen a természetben sem szándékosan megkreált, élére állított jelenségekkel találkozunk. Intuitív, élettel teli inspirációkat gyűjtöttünk, így bukkantunk rá a Háromkaptár Kertműhelyre, egy közösségi fenntartású biokertre, akiket a fotózás helyszíneként választottunk.

Ugyan első látásra nagyon különbözőek vagyunk, mégis ugyanaz a motivációnk: egy tisztább, élhető, átlátható, önazonos világ teremtésén munkálkodunk az élet minden területén. Így erősíthettük egymást közös projektünkben, amely reményeink szerint egy új sorozat első fordulója. A célunk, hogy a termékeinken túl egy maradandó értékrendet adjunk át, és ezt örömmel kommunikáljuk együtt hasonló gondolkodású, helyi termelőkkel és kézművesekkel.

Fotók: Fromm Balázs
Styling: Lébényi Anna & Kata Oravecz
Gyártás: Lébényi Anna
Modellek: Fruzsina – Highlight Models & Halasi Bálint
Smink: Horváth Gloria
Szandálok: Tengerszem Túrabolt
Szöveg: Ágoston Eszter

Előző Következő

0 komment

Hagyj kommentet!

Kommentedet előbb el kell fogadnunk, mielőtt kiposztoljuk.

Csatlakozz a Printa Community-hez!
Értesülj elsőként híreinkről, új termékeinkről és a promóciókról, és legyen tiéd a 10%-os kedvezmény kupon!
No thanks

Elérhezőség