Művészet és gasztronómia találkozása

Művészet és gasztronómia találkozása

Ha Budapest szívében jársz, és egy igazi kulináris élményre vágysz, akkor nincs is jobb hely a Dobrumba étteremnél! Azonnal elvarázsol és mindig szuper élmény. Ezúttal az egyedi környezetét kézzel készült, limitált szériás szitanyomott képek díszítik, melyeket javarészt Majoros Zita és Varga Bálint Dániel terveztek.

 

 

Dobrumba - Atlasztól Ararátig, Boszporusztól Gibraltárig

Minden alkalommal csak szeretni lehet. Az étlap, itallap nagyon eredeti, az étterem koncepcióját különféle utazások inspirálták. Közel-keleti, mediterrán és kaukázusi ételek sorakoznak az asztalokon, és zenei aláfestés is ezt a sokszínűséget tükrözi. És lássuk be a szitanyomatok itt is csodásan festenek a falon!

 

 

Majoros Zita

Az egyedülálló művészete Majoros Zitának az intuíciónak és a tudatos érzelmekre építkezésnek köszönhető, amely különleges élményt nyújt a nézőnek. Az alkotásai olyanok, mint egy utazás a női arc sokszínűségében és az emberi átváltozás misztériumában. Képei remek kiegészítők szinte minden térbe!

Tudtad? Összművészeti hozzáállásának köszönhetően a képek és a divat mellett legújabb szerelme a kerámiázás, aminek eredményeit itt tudjátok megnézni.

 

 

Varga Bálint Dániel

Művészetét az egyedi absztrakt látásmód jellemzi, amely színek, formák és ritmusok összjátékában talál kifejezést. A grafikái nem csupán esztétikai élményt nyújtanak, hanem mélyebb elmélkedésre is ösztönzik a nézőt. Legújabb grafikái önmagukban is látványosak, ám egymás mellett variálva egyedi kompozíció is alkotható belőlük!

Válogass Bálint Dániel printjei közül itt!

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.