Nyári kényelem és stílus: STRAND kollekció

Nyári kényelem és stílus: STRAND kollekció

Mi azon tűnődünk, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ebből a csodálatos évszakból. Magyarország nyári varázsát – legyen szó tervezett vakációról vagy spontán kirándulásról, mindannyian szeretnénk a legjobban kiélvezni az időt, amikor erre lehetőségünk adódik.

 

Biopamut waffle

A Printa STRAND kollekciója itt van, hogy segítsen stílusosan és kényelmesen élvezni a nyár minden pillanatát. Fontosnak tartjuk, hogy ezek a darabok ne csak jól nézzenek ki, hanem kényelmesek is legyenek. A STRAND kollekció különlegessége a biopamut waffle anyag, amely nemcsak környezetbarát, hanem rendkívül nedvszívó is. Így nemcsak a strandon, de a mindennapokban is tökéletes választás lehet.

 

Kimonó

A kollekció kínálatában megtalálható biopamut waffleból készült kimono nem csak az utcán, de a tengerparton vagy a medence partján is megállja a helyét. A Printa számára fontos zero waste technika gondoskodik arról, hogy ne csak te érezd jól magad ebben a ruhadarabban, hanem a környezeted is.

 

Mustár és zöld

A kiegészítők sem maradnak el a kollekcióból. A Balaton mintás halászsapka mellett most már elérhető a mustár és a zöld színű változat is.

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.