Work kollekció a dolgozó nőknek

Work kollekció a dolgozó nőknek

A Printa új kollekciója a nők és a munka komplex viszonyára reagál. A 21. században a női munkaszerepek változtak, az összes nehézség ellenére úgy tűnik, hogy a nők kora végre beköszöntött.  A kollekciónk azoknak szól, akik szenvedélyesen szeretik a munkájukat, de nem ez az egyetlen terület, ahol helytállnak az életben, tekintet nélkül arra, hogy a kihívás a gyermeknevelés vagy egy maraton teljesítése.


WORK kollekciónk erős vászon sokzsebes “munkaruha” darabokkal tiszteleg az 50-es években megteremtett munkásnő mítosz előtt. Ezzel kontrasztban a kényelmes plüss és kötött “work” darabjaink azoknak ad alternatívát, akiknek a hivatása megengedi, hogy kényelmes szettekben töltsék a napjukat. A darabok időtállóak, jól kombinálhatóak és ideálisak kiegészítő darabnak egy ruhatár zöldítésében, ökosításában.


 
Környezettudatos, slow fashion darabjaink a megszokott újrahasznosított anyagok mellett zero waste szabászati irányelveket követve kizárólag természetes, oekotex vagy GOTS tanúsítvánnyal rendelkező anyagokból, vízbázisú műanyagmentes festékekkel szitázva készülnek limitált darabszámban a budapesti stúdiónkban.A kollekció image fotóit Pósalaki Anett készítette, a koncepciót maga a tervező, Majoros Zita jegyzi. A termékek a Printa üzletben érhetők el (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 10).
 

  

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.