Printa 10!

Printa 10!

A Printa 10 éves évfordulója alkalmából rendeztünk egy retrospektív kiállítást, amely betekintést nyújtott a teljes eddigi munkásságunkba. Kiállításra kerültek az első újrahasznosított darabjaink, például az a bőrkabátból készült táska, amit Hajdú Anett tervezett számunkra, vagy az első újrahasznosított ing, farmer. Különlegességként megtekinthetőek voltak azok a 2012 kollekció darabjai, amelyeket Sármán Nóra álmodott meg a Printa égisze alatt.

A később gyártásba került újragondolt farmeres, bőr és inges kreációk mellett, olyan ruhadarabokat is megmutattunk, amik végül nem kerültek be a körforgásba, de érdekes koncepciónak bizonyultak. Ezek közül a teljesség igénye nélkül személyes kedvencünk a lepedőből alkotott zsákruha, a katonai hálózsákból készült pufidzseki vagy a vékony vitorlavászonból szabott ballonkabát. Bár végül gyártásba nem kerültek ezek a termékek, mert a funkcionalitásukkal nem voltunk elégedettek, de jól illusztrálják az “out of the box” gondolkodási módunkat és kreatív szemléletünket.

A kiállítást mindenképp egy olyan helyen akartunk megrendezni, ahol a munka nagy része nap mint nap zajlik, így a saját műhelyünkre esett a választásunk, így betekintést tudtunk nyújtani arra az egyedi gyártási folyamatba, ami során előállítjuk a megálmodott kollekcióinkat.

 

 

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.