5 kedvencünk a UNIQUE kollekcióból

5 kedvencünk a UNIQUE kollekcióból

2008 óta alkalmazzuk az upcycling metódust, ezért az így készült darabok már állandó szereplők a Printánál, ez a UNIQUE névre keresztelt kollekció. A módszert azért kedveljük ennyire, mert értéknövekedéssel jár. Egész egyszerűen a hulladéknak ítélt anyagok újjászületéséről van szó: ezekből a textíliákból patchwork technikával egy teljesen új ruhát vagy kiegészítőt készítünk. Igazi metamorfózis, amikor a Printa műhelyben egy régi bőrkabátból stílusos táska lesz, vagy éppen férfiingekből női szoknya. A lehetőségek tárháza végtelen, így időről-időre mindig előrukkolunk valami újdonsággal. Ez egy állandó szerelemprojektünk, ezért úgy gondoltuk, bemutatjuk az 5 UNIQUE kedvencünk.

 

A UNIQUE újrahasznosított ingujjakkal megköthető ruhát kedved és szetted szerint variálhatod: elöl és hátul is alakhoz igazítható. Bárhogy is döntesz, szépen hangsúlyozza a derekad, és egy plusz csavart ad az egyébként egyszerű ruhának. 11 féle variáció elérhető, így biztosan megtalálod a hozzád illőt.

 

Nincs még egy ruha a Printánál, ami ennyire hitelesen idézné a cottagecore stílust! A UNIQUE újrahasznosított fodros ruhát a romantikus részleteivel, a bő szabásával és a lendületes vonalaival nem lehet nem észrevenni. Akár fehér sneakerrel is viselheted, így még a rohangálós hétköznapokon sem kell lemondanod róla.

 

A régi úttörőtáborok pokrócai biztosan nem számítottak rá, hogy a sátrak és faházak után gardróbokban élik majd tovább életüket. Amikor Zita nyáron rátalált a színes pokrócokra egy régiségeket áruló helyen, nem tudott ellenállni nekik, és azonnal megszületett a pokróc kabát ötlet. Ez a darab biztosan nem fog szembejönni veled az utcán, mivel limitált számban készül, nincs két ugyanolyan darab.

 

 

A UNIQUE újrahasznosított trapéz blúz a navy és a sötétzöld árnyalatainak patchwork találkozása. Ezek a színek egy gyönyörű, mély színpalettát alkotnak. Imádni fogod a mindennapokon, mivel bármivel hordhatod, a blúz lágy esése pedig minden alkatnak szuperül áll, és végtelenül kényelmes is.

 

 

Bőrkabátból táska? Nos, az upcycling technika határtalan, ezért új esélyt adtunk a régi, de hibátlan állapotú valódi bőrkabátoknak: így született a UNIQUE újrahasznosított nagy méretű bőr hátizsák, ami válltáskaként is hordható. Mindennapos használatra terveztük, de kifejezetten strapabíró, így túrázni is magaddal viheted. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy élethosszig tartó garanciát vállalunk rá. Négyféle árnyalat elérhető, amelyek finoman stílusban is eltérőek.
 

 

Érdekel, mi minden rejlik még az upcycling metódusban? Tekintsd meg a teljes UNIQUE kollekciót ide kattintva!

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.