Balaton STRAND kollekció

Balaton STRAND kollekció

A legújabb Printa kollekció a nyár és a vízpart szerelmeseinek készült, hiszen a termékpaletta csupa strandoláshoz ideális darabból áll. A Balaton inspirálta STRAND kollekciót egy rövid interjún keresztül ismerhetitek meg közelebbről, amelyet a tervezővel, Majoros Zitával készítettünk!

 
Honnan indult a Balaton iránti szereteted? 

Aki ismer, tudja, hogy nem Magyarországon születtem, és míg Budapest számomra mindig is egy vonzó, varázslatos világvárost jelentett, úgy nőttem fel, hogy a Balatont nem ismertem. Az Adrián teltek a nyaraink, különböző rokonoknál vendégeskedtünk vagy kempingeztünk. A Balatont csak meséből ismertem: 45 évvel ezelőtt a szüleim Siófokon töltötték a nászútjukat, ahol az anyukám előszőr és egyben utoljára alkoholt ivott és berúgott. :) 

Aztán lett egy balatoni nyaralónk és én valahogy beleszerettem… A Balaton úgy jó, ahogy van, nem kell és nem is szabad a tengerhez hasonlítani. Minél több időt töltök itt, minél jobban megismerem és körbeutazom, annál jobban rabul ejt. 

Akkor ezekből merítettél inspirációt a STRAND kollekcióhoz... 

Igen, így jött az ihlet a most már 3 éves Balaton kollekcióhoz és az új STRAND kollekcióhoz is… sok időt, talán túl sokat is töltöttem a Balaton partján olvasva, kártyázva, vízibiciklizve és labdázva a gyerekeimmel.  

A kollekció alapja a “Balaton” minta, ami organikus, már-már absztrakt elemekből áll, de ha jobban belemélyedünk felismerjük a halakat, a vizet, a vitorlásokat és a nádast. 

Mesélj kérlek egy kicsit a kollekció darabjairól! 

A STRAND kollekció különböző termékeket foglal magába, de mindegyik jól jöhet a strandolásnál, főleg, ha a zero waste szemlélet nem áll tőlünk távol, és ha gyerekekkel strandolunk. 

A maxi strand táskánk pántjai alkalmasak vizes plédek tárolására, a neszeszer pedig karabínerrel erősíthető a táska belsejéhez, vagy a kulacstartóhoz. 

A Furoshiki nagy méretű kendő alkalmas uzsonna csomagolásra, akár csak a viaszos kendőink. Fa étkészlettel elkerülhetjük a strandos műanyag étkészlet használatát, de a fém szívószálak is hasznosak lehetnek ilyenkor. Minden strandon lehet kulacsot tölteni, amihez pedig jól jön a kulacstartó táskánk. Az összes vizes strandjátékot és vizes fürdőruhát pedig a hálós táskába tudjuk külön eltenni, anélkül, hogy mindent eláztatnának. 

A klasszikus kártya mellett nagyon szeretjük még a memória játékot, ami végtelenül egyszerű, de jó játék és strandra tökéletes - ezt most Balatonos elemekkel terveztem meg. Direkt van benne pár nagyon hasonló grafika, hogy ne legyen azért ennyire egyszerű a dolgotok... :) 

 

Tekintsd meg az új STRAND kollekciót a Rumbach Sebestyén utcai üzletünkben vagy a webshopon! 

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.