Me&MyMummy for Printa gyerekruha kollekció

Me&MyMummy for Printa gyerekruha kollekció

A legújabb gyerekruha kollekciónk ezúttal egy izgalmas kollaboráció a Me&MyMummy márkával. A ruhadarabok - amellett, hogy igazán szerethetőek és bájosak - Gots és OEKOTEX minősítésű 100% pamut anyagokból születtek, amelyeket vízbázisú szitanyomással készült egyedi mintákkal díszítettünk. A tervezőt, Metcalf Évát az alkotási folyamatáról és az inspirációforrásairól kérdeztük, illetve még arról is, hogy mik a legfontosabb szempontok egy minőségi gyerekruha tervezésénél.

Hogy jött létre a márkád?

Világ életemben érdekelt az öltözködés, a divat és a ruhatervezés. Amikor megszületett az első kislányom, Mia, élveztem öltöztetni és szerettem ha az öltözékünkben összeillünk. Észrevettem, hogy amikor összeöltöztünk, nagyon sok dicséretet kaptunk. Ekkor merült fel bennem az ötlet hogy egy olyan márkát hozzak létre, ahol anyuka és lánya összeöltözik. Családom lelkes támogatásával, és unokatestvérem (Majoros Zita) szakmai segítségével belevágtam és elkészítettem az első kollekcióm.

Mi inspirál a gyerekruhák tervezésnél?

Irodai munkából cseppentem az anyaságba, fontos volt számomra a fix munka nyújtotta biztonság. Anyává válva olyan akadályok elé lettem állítva, amiket azelőtt sosem tapasztaltam, olyan energiára találtam magamban, amelynek létezéséről azelőtt még csak nem is tudtam. Ez adta az erőt, hogy egy pici baba mellett belekezdjek egy új vállalkozásba. Azóta született még egy kislányom, Lara, így két kis modellem is van akik segítenek a ruhák tervezésében.

Hogy zajlik nálad a termékfejlesztés folyamata?

Általában van egy-egy darab, anyag vagy szín, ami elindítja a tervezést, a kollekció eköré épül. Nagyon fontos számomra, hogy egy kollekció változatos viszont egyidejűleg egységes is legyen: legyenek benne mindennapi és alkalmi darabok de mindegyik ruha önmagában is különleges legyen.

Mi fontos egy jó gyerekruhánál?

Immáron több év tapasztalattal a hátam mögött már kiforrott bennem, hogy milyen stílusú ruhákat szeretek készíteni, mik a legfontosabb szempontok, kezdve az anyag kiválasztásával, egészen a fazon kivitelezéséig. Mindvégig anyaként tervezek ;) így lényeges, hogy kényelmes és hordható legyen a viselet és persze, hogy lehetőleg ne gyűrődjön. Kialakítása legyen biztonságos, bírjon a ruhadarab több szezont mind a minőség, a megmunkálás, mind pedig a fazon szempontjából! Az anyag legyen kellemes és természetes viselet, származzon bevizsgált, közeli forrásból, a lehető legkevesebb hulladékot termelve!

Nézd meg a Me&MyMummy for Printa termékeket!

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.