Printa Bare kollekció – Új állandó Home kollekció

Printa Bare kollekció – Új állandó Home kollekció

A BARE jelentése egyszerű, alap, tiszta, alapvető. Újonnan született kollekciónkra nem is találhattunk volna jobban illő névre. 

Vágytunk egy olyan Home kollekcióra, aminek létezése besimul környezetünkbe, nem hivalkodó mégis hiányozna a szemünknek. Ihletője a természetes alapanyagok és struktúrák voltak, amelyek a Bare kollekció darabjai segítségével beköltözhetnek otthonotokba. 

Főleg a konyha és étkező körül álmodoztunk, de megtoldottuk olyan darabokkal, amelyek a mindennapi életednek, munkádnak lehetnek kiegészítői. Így született meg a nemez shopper és laptoptartó. 


“Sokan a Printa termékeit a mintákkal azonosítják, de számunkra a minőségi természetes alapanyagok, és azoknak a szépsége legalább akkora inspiráció, mint a szitázott minták. Ezért készítettük el a Bare kollekciót, ahol az alapanyagoké és a struktúráké a főszerep.”

Nézd meg a Bare kollekciót

A terítők, szalvéták, tárolók és shopperek mellett a légfrissítő permetünket követve, megalkottuk a Printa lakásillatot. A két féle illat a frissesség és tavasz ígéretével lengi körbe az otthonodat. 

A kollekció ikonikus darabjai a Fodróczi Kármen által készített többféle vesszőből font tál vagy a 100 éves bontott tölgyből készült vágódeszka Adorján Ernőtől nem csak funkcionális darabok, hanem gyönyörű díszei lehetnek a környezetednek. Természetesen nem maradnak el a kerámiák sem, amelyek Zsiga Renáta és Majoros Zita keze munkáját dicsérik. A textil és fa termékek mellett igazi kuriózumként tekintünk a parafa golyóval lezárt sörös üvegből készült üveg tárolókra.

A Bare kollekció innentől állandó része lesz a Printa életének, amelyet folyamatosan frissíteni, bővíteni fogunk. 

Kommentet hagyok

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kommenteket jóvá kell hagynunk publikálás előtt.