A Rumbach Sebestyén u. 10. szám alatt nem csak a Printa offline üzlete, de a Printa saját műhelye is megtalálható, ahol a vízbázisú szitanyomatok készülnek, és a (céges) csapatépítők és Printa workshopok zajlanak.

SZITANYOMÁS

A szitanyomás egy minta sima felületre (vízbázisú festéket használva kizárólag papírra vagy textíliára) történő átvitelének a folyamata, az elkészült minta pedig magas hőfokon történő "vasalással" lesz tartós. Ezzel a módszerrel minőségi, éles (ha az adott minta úgy kívánja) és élénk minták hozhatók létre környezetbarát módon.

Tudj meg többet!

CÉGEKNEK

Céges megrendelőink részére logózott vagy egyedi grafikával ellátott tárgyakat készítünk. Szívesen szervezünk szitanyomó kurzusokat olyan csoportoknak, akik rendhagyó, kreatív csapatépítő programot keresnek. Termékeinket, szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek az ajándékozásnál fontos, hogy kik, hogyan, milyen körülmények között állították elő az ajándékot, és az mennyire környezetbarát. A legtöbben pólóinkat, vászontáskáinkat és térképeinket keresik, de örömmel alakítunk ki egyedi koncepciót is.

Tudj meg többet!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az újdonságokról és kedvezményekről!