A 2022-es őszi szezonra szabad kézzel rajzolt mintákkal, bátor színpalettával és lezser, kedv szerint alakítható sziluettekkel készült a Printa - mindezt a szokásos környezetbarát megoldásokkal megvalósítva.

 

 

A kollekció egyik legkiemelkedőbb darabja a bézs-narancssárga, hosszú fodros ruha, amely lenge, bohém stílusával az indián nyár és a kora ősz legkedveltebb darabja lesz. A szezon ikonját, a ballonkabátot ezúttal királykék és drapp színben köszönthetjük, pamutvászon anyagból, fa csatokkal. A rövidebb fazonok kedvelőinek egy steppelt kabátka is készült, szintén pamutvászonból, fa gombokkal és újrahasznosított béléssel. Mindenki kedvence, a népszerű slouchy nadrág most újrahasznosított farmer anyagból érkezik, ezzel gazdagítva az eddigi hét különböző színű slouchy modellt. Ez egy megunhatatlan, extra komfortos darab, ami a lezser fazonnak köszönhetően bárkin előnyösen mutat.

 

 

A kollekció színeiben hű a hagyományos Printa palettához: a fehér, a fekete és a bézs dominál, ezt a harmonikus összképet pedig két váratlan, vibráló szín töri meg; a narancssárga és a királykék. Ez a két árnyalat egymással kombinálva a legmerészebb párost alkotja, de a kollekció más darabjaival is ízlésesen mutatnak - a bézs különösen kiemeli, és érvényesülni hagyja ezt a két friss színt.

 


A szabad kézzel rajzolt mintákból ezúttal sem szenvedünk hiányt, két új, hangsúlyos print díszíti az egyes darabokat. Az egyik egy játékos, kontrasztos kockás minta, míg a másik egy organikus, ecsetvonásos alkotás, amelyben egy csipetnyi nosztalgia is megbújik, mivel a gyermek-és tinédzserkori füzetszéli firkákat idézi.

 

 

A zero waste szabászati technika alkalmazása is folytatódik egyes ruhák esetében, az anyagok pedig mind egytől-egyig természetesek, a legtöbb tanúsítvánnyal ellátott. Ezek a minőségi textíliák nem csak fenntarthatóbbak, de a bőröd is imádni fogja őket! Ami a mintákat illeti: az összes kézzel, vízbázisú szitanyomással készül a Printa Műhelyben.

 

 

A Printa őszi kollekcióját megtalálod a webshopon és a Rumbach Sebestyén utcai üzletben.

Previous Following

0 comment

Leave a comment!

We have to accept your comment before we post it.

Join the Printa Community!
Be the first to hear about our news, new products and promotions, and get the 10% discount coupon!
No thanks

Accessibility