Printa Crush - interview with Liliana Szilágyi

Printa Crush - interjú Szilágyi Liliánával

Zitát mindig is érdekelték az olyan személyek, akik értékteremtők a területükön, ezért új cikksorozatot indítottunk, amelyben őket ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről - akikbe némiképp szerelmesek lettünk.

Szerelmünk egy csöppet sem alaptalan: a Printa crushok tökéletesen egy húron pendülnek a Printa filozófiájával és vizualitásával egyaránt. A sorozatban megjelenő nők jelentős közösségformáló és inspiráló erővel bírnak: a munkásságukkal és az egész lényükkel egy élhetőbb, szebb és fenntarthatóbb hellyé teszik a világot. 

 

Szilágyi Liliána élsportolóból lett közösségi aktivista, aki élénken foglalkozik az önképjavítással, és különböző módokon, a saját útját járva nyújt segítséget az önismerethez. Lengyel Zsombor barátjával izgalmas, újszerű tartalmakat gyártanak a közösségi médiára, ami nem csak erős üzenetközvetítésre hivatott, de ez is egy izgalmas eszköz a sok közül Lilu kreativitásának megélésére. Olvass tovább a teljes interjúért!

Mi a legfőbb célod, amit az elkövetkezendő 5 évben el szeretnél érni?

Nem szeretek konkrét célokat megfogalmazni, főleg nem azokról beszélni, mert rengeteg minden tud változni, és alakulni akár egy pillanat alatt is… Inkább egy érzést írok körül, hogy milyen irányban szeretném magam találni az elkövetkezendő öt évben. Az biztos, hogy még mélyebben és még koncentráltabban szeretném megismerni az önmagam és a világ működését, ez rengeteg tanulást és figyelmet jelent, amit szeretnék alázatosan és kitartóan véghezvinni. Az emberi lélek és mélyebb gondolatok megismerése foglalkoztatott a leginkább mindig is, ezt szeretném specifikusabb formába önteni. Szeretném a kreativitásomat felébreszteni, aminek jelenleg rengeteg formája kezd kibuggyanni belőlem, illetve ezáltal szeretném inspirálni az embereket arra, hogy merjenek kipróbálni új dolgokat, és ezáltal megismerni önmagukat.

 

 

Mit jelent számodra a kreativitás, és ez hogyan hat az életedre?

Számomra a kreativitás az egyenlő az önismerettel és a bátorsággal, mert kreatívnak lenni szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy engedjük a mélyebb rétegeiben megjelenő érzéseket valami körvonal felé terelni. A kreativitás egy önazonos, felszabadító erő, ami nem egy egyszerű, de annál értékesebb fogalom. A mindennapjaim része, hogy gyakoroljam a kreativitás művészetét, és nagyon boldog vagyok, hogy kialakítottam teret és időt minderre. 

 

Hogyan gyakorlod a fenntarthatóságot a hétköznapokon?

Bevallom, szeretnék jóval többet foglalkozni a fenntarthatóság gondolatával, de jelenleg még rengeteg dologgal csak ismerkedem. Ami biztos, hogy mind az öltözködésben, és mind akár az étkezésben is azt vettem észre magamon az elmúlt időszakban, hogy nem külső nyomásra, hanem egy belső igényre reagálva egyre tudatosabb vagyok. Szerintem tartozunk ennyivel a Földünknek, hiszen csodálatosan megad nekünk mindent, és hiszek a körforgás erejében, tehát valahol vissza is kell osztani/adni ezt a szolgálatot. 

 

 

Hogyan jellemeznéd a stílusod, miben változott az elmúlt 5 évben?

Huhh, nehéz kérdés, mert ha csak az elmúlt pár hónapot nézem, akkor is már rengeteget változott a stílusom és az öltözködésem. Jelenleg nagyon élvezem azt, hogy egyre nőiesebben és akár egyre szexisebben tudom kifejezni magam az öltözködésben is. De tudom, hogy ez ugyancsak egy nagy kaland az önismeret útján. Ami biztos, hogy szeretem a kényelmes, egyedi és extravagáns darabokat és ha már fenntarthatóság, szeretnék a divatban és az öltözködésemben is egyre inkább afelé fordulni! Talán amivel össze tudnám foglalni, hogy milyen a stílusom az egy mondat: a folyamatos változás és kísérletezés az új dolgokkal.

 

Fun fact! Mesélj valami érdekes, különös vagy vicces dolgot magadról!

Legyen akkor egy történet, ami éppen ezekre a kérdésekre válaszolva történik bennem és körülöttem: Guatemalában vagyok egy gyönyörű, mesebeli színtéren, egy tó partján ülök, és kortyolgatom a reggeli kávémat. Azon gondolkozom, hogy mennyire sajátságos módon tökéletes a minket körülvevő természet, pedig mindig azt hittem, hogy én egy “big city girl” vagyok, de itt ráébredtem, hogy számomra a legfeltöltőbb és legotthonosabb érzet az a természetben van… És meglepő módon azt érzem, hogy hazaérkeztem minden szinten. Önmagamban megtaláltam egy stabilitást, és ezt az érzést tudom párosítani most már helyszínekkel is, ez pedig magabiztosságot és boldogságot ad a lelkemnek!

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.